Cyprès Pantelleria Eau de Toilette

159,502022-12-10T04:54:25.175Z159.5
Armani PrivéArmani Privé Cyprès Pantelleria Eau de Toilette201209000000000
Maat100 ml
Online nog 3 beschikbaar
Beauty advies

Wil jij een (nieuw) product aanschaffen, maar heb je advies nodig? Boek hier een éen op éen advies met onze Beauty Adviseurs.

Giorgio Armani is geïnspireerd door de oevers van Pantelleria en staat bekend om het contrast van sprankelend mediterraan licht en donker vulkanisch gesteente. Het is het symbool van de schoonheid van de natuur in zijn meest ongerepte vorm, omdat het ongerepte landschap de grenzen tussen land en zee vervaagt. CYPRÈS PANTELLERIA Eau de Toilette herinnert aan de essentie van dit eiland en combineert de frisse geur van cipressen met de spray van de zee, gecreëerd uit een verkwikkende bries en gedestilleerd tot een energieke, frisse geur. Deze verkwikkende frisse geur combineert twee aspecten van de natuur, de kracht van de zee en de elegante aromatische warmte van de Pantelleria-flora. Rustgevend en verkwikkend tegelijkertijd, de frisse geur doet denken aan de ochtendzeebries die in de cipressen vangt.

De geur opent met oogverblindende, kruidige helderheid in een harmonie van mandarijn, bergamot en cederhout die samensmelten met bloemige neroli. De hartnoot van de geur doet denken aan een frisse zeebries, waarin clary salie en harsachtige verse cipres samen een aquatisch akkoord creëren. De basisnoot geeft een gevoel van contrast en textuur. Het intense oakmoss-akkoord geeft een minerale, houtachtig-ambrische geur, die doet denken aan een frisse bries in het bos door patchouli en vetiver.

Beauty advies

Wil jij een (nieuw) product aanschaffen, maar heb je advies nodig? Boek hier een éen op éen advies met onze Beauty Adviseurs.

Armani Privé159,50

Cyprès Pantelleria Eau de Toilette