ENGEL.

Bij de Bijenkorf vind je een bonte verzameling aan ENGEL. rugzakken voor kinderen. De vrolijk gekleurde rugtassen zijn verkrijgbaar in een effen variant of met een leuke print. De rugzakken komen in een kleine en middelgrote variant en zijn gemaakt van gerecycled materiaal.

8 artikelen

Bij de Bijenkorf vind je een bonte verzameling aan ENGEL. rugzakken voor kinderen. De vrolijk gekleurde rugtassen zijn verkrijgbaar in een effen variant of met een leuke print. De rugzakken komen in een kleine en middelgrote variant en zijn gemaakt van gerecycled materiaal.

ENGEL. Bij de Bijenkorf

ENGEL. staat bekend om zijn kleurrijke producten die bedoeld zijn om het leven te vieren. Van slingers en papieren decoraties om het huis feestelijk mee te versieren, tot aan rugtassen en bamboe servies voor de dagelijkse momenten van het leven. In het ENGEL. assortiment bij de Bijenkorf kun je terecht voor een ruime keuze aan rugtassen voor kinderen. Welke ENGEL. rugtas neemt jouw kind straks mee naar school?

Bont gekleurde rugzakken voor kinderen van ENGEL.

De ENGEL. rugzakken komen in allerlei uitbundig gekleurde varianten. Tussen deze bonte verzameling rugzakken vind jij ongetwijfeld een geschikt exemplaar waar zowel ouder als kind vrolijk van worden! De rugtassen komen in zowel een effen uitvoering als in een variant met een leuk dessin. Kies jij bijvoorbeeld voor één van de blauwe ENGEL. rugzakken met een olifantenpatroontje of wordt het toch één van de roze ENGEL. rugzakken met ekele felle kleuraccenten? Ook goed om te weten: de rugzakken zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic.

Filosofie achter ENGEL.: vier het leven!

ENGEL. is in 2005 opgericht met het doel om mooie producten te creëren die bedoeld zijn voor het vieren van de grote én de kleine momenten in het leven. Sabien van Engelenburg is de eigenaar van het bedrijf en maakt in samenwerking met haar team de mooiste producten. Kenmerkend voor de producten van ENGEL. is het enthousiaste gebruik van kleuren en prints. ENGEL. heeft een duurzame productie hoog in het vaandel staan en zoekt dan ook regelmatig naar nieuwe, eerlijke materialen om te gebruiken.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl