Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Molecule 01 + Guaiac Eau de Toilette

155,-
Escentric MoleculesEscentric Molecules Molecule 01 + Guaiac Eau de Toilette640809021506100
Maat100 ml
Online nog 1 beschikbaar

De M+ geuren zijn een ode aan het minimalisme en een eerbetoon aan de pure vorm. Hun radicale eenvoud is het antwoord op de overdadige mainstream geuren, een reactie op de conventionele beperkingen van de parfumerie. Misschien is de perfecte geur niet bereikt wanneer er niet meer noten zijn om toe te voegen, maar wanneer er niets meer is om weg te nemen.

Molecule 01 + Guaiac Wood bestaat uit Iso E Super + Guaiac Wood.

Iso E Super is een abstracte synthetische molecule met een cederhoutnoot en een warme, fluweelzachte cocooning-sensatie.

Guaiac Wood is een extract van het kernhout van de Palo Santo boom dat warm, rokerig en houtachtig ruikt.

Guaiac Wood heeft een van de beste dry-downs in de olfactorische alchemie, met diepte in zich, duisternis, haast iets ernstigs. Stel je voor dat je je in de winter in olfactieve lagen van romige warme whisky wikkelt, en dat een geëmulgeerde rook van de open haard de kamer overspoelt; dat is Guaiac Wood.

"Guaiac Wood heeft de rokerigheid en aromatische kwaliteit van een goede whisky, samen met een romige warmte. Het heeft een zacht 'cocooning rond de open haard in de winter' gevoel. Het is als geëmulgeerde rook die in de Iso E Super versmelt tot een huidgeur die supersexy en erogeen is," zegt Geza Schoen.

Deze stemmige M+ iteratie bevat een stoot vluchtige rum absolue in de top, die verdampt en plaats maakt voor een pas de deux van Guaiac Wood en Iso E Super - een opmerkelijk product dat het verdient om aan jouw geurcollectie te worden toegevoegd.

Escentric Molecules155,-

Molecule 01 + Guaiac Eau de Toilette