ETQ

ETQ staat voor minimalistische producten waar kwaliteit de hoofdfocus heeft. De ontwerpen zijn altijd tijdloos, elegant en van een hoge kwaliteit. Met deze gedrevenheid wil ETQ esthetische, maar ook functionele schoenen maken die uniek zijn.

ETQ

22 artikelen
  • Heren
  • Outlet
Filter & sorteer
22 artikelen
22 van 22 gezien

ETQ bij de Bijenkorf

In 2010 werd het Nederlandse schoenenmerk ETQ opgericht in onze hoofdstad. Het is in Amsterdam waar de minimalistische – en toch sportieve – ontwerpen ontstonden van de schoenen. Onder andere de Low, Mid en Kurashki sneakers zijn in diverse kleuren te vinden bij de Bijenkorf. De kans dat jij een ontwerp zal vinden die perfect staat onder jouw outfit? 100%.

Een altijd stijlvolle minimalistische ETQ sneaker

ETQ ontwerpt zowel voor dames als heren. Voor beide geldt dat het merk te allen tijde streeft naar eenvoud, hoogwaardige kwaliteit, goed ontworpen benodigdheden en dat alles voor de juiste prijs. Het maakt dan ook dat de ontwerpen van ETQ voor heren en dames vele jaren modieus zullen blijven in het straatbeeld. Er kan worden gekozen voor sneakers in spierwit, koninklijk blauw en het zwartste zwart. Wordt jouw exemplaar van suède, nubuck of verkies jij toch de ETQ sneakers voor heren in leer?

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl