Winkels & Openingstijden
Klantenservice

ETQ

ETQ staat voor minimalistische producten waar kwaliteit de hoofdfocus heeft. De ontwerpen zijn altijd tijdloos, elegant en van een hoge kwaliteit. Met deze gedrevenheid wil ETQ esthetische, maar ook functionele schoenen maken die uniek zijn.
  • Home
  • arrow-small__rightETQ

ETQ bij de Bijenkorf

In 2010 werd het Nederlandse schoenenmerk ETQ opgericht in onze hoofdstad. Het is in Amsterdam waar de minimalistische – en toch sportieve – ontwerpen ontstonden van de schoenen. Onder andere de Low, Mid en Kurashki sneakers zijn in diverse kleuren te vinden bij de Bijenkorf. De kans dat jij een ontwerp zal vinden die perfect staat onder jouw outfit? 100%.

Een altijd stijlvolle minimalistische ETQ sneaker

ETQ ontwerpt zowel voor dames als heren. Voor beide geldt dat het merk te allen tijde streeft naar eenvoud, hoogwaardige kwaliteit, goed ontworpen benodigdheden en dat alles voor de juiste prijs. Het maakt dan ook dat de ontwerpen van ETQ voor heren en dames vele jaren modieus zullen blijven in het straatbeeld. Er kan worden gekozen voor sneakers in spierwit, koninklijk blauw en het zwartste zwart. Wordt jouw exemplaar van suède, nubuck of verkies jij toch de ETQ sneakers voor heren in leer?