Vogue Future Cafe - Isaac's bar

21 september 2019 t/m 22 september 2019

amsterdam

In het weekend van 21 en 22 september wordt de gloednieuwe Isaac’s Bar in de Bijenkorf Amsterdam omgetoverd tot Vogue’s Future of Fashion Café. Twee dagen vol panelgesprekken over de toekomst van de mode, die je gratis kunt bijwonen.

Vogue's Future of Fashion Café - Isaac's bar

Wat kan je verwachten? Presentaties en gesprekken met dé opkomende ontwerptalenten van dit moment, Vogue-stylisten die hun geheime tips delen voor het opbouwen van een duurzame garderobe, de future of fashion wordt uitvoerig besproken én we duiken in alle laatste duurzame mode- en beauty ontwikkelingen.

Bekijk hier het hele programma:

Programma zaterdag 21 september:

  1. Talent session - 11:00 - 11:30

Een Vogue-editor en de Bijenkorfs Inge Schmitt gaan in gesprek over de toekomst van mode met dé opkomende talenten van dit moment Lisa Konno en Aniela Hoitink.

  1. Upcycle your closet - 12:30 - 13:00

Topstylisten van Vogue en de Bijenkorfs Marjo Kranenborg geven jou de essentiële tips voor een duurzame garderobe.

  1. Sustainable fashion - 14:00 - 14:30

Bekende duurzame merken vertellen hun visie op sustainable fashion aan Vogue's Zoe en Bijenkorfs Head of Sustainable Business Justin Pariag.

  1. Go eco - 15:00 - 16:00

Vogue's Zoe en experts van de Bijenkorf ontdekken het verhaal achter het Spaanse modelabel Ecoalf verteld door Carolina Alvarez-Ossorio.

Programma zondag 22 september:

  1. Let's talk about design! - 12:30 - 13:00

Vogue's Nathalie bespreekt de laatste duurzame designontwikkelingen met een de Bijenkorfs expert.

  1. Green Beauty - 14:00 - 14:30

Karen van Ede, Vogue's Beauty Editor gaat in gesprek met de oprichters van een duurzaam beautymerk.

  1. What's for the future? - 15:30 - 16:00

Fotograaf Jordy Castelijn en Maxime Cartens van het Amsterdamse modelabel vertellen hun visie op een green future aan Vogue's Nathalie en de Bijenkorf.

Wil je erbij zijn? Schrijf je snel in voor de inspirerende talks. De lezingen zijn open voor publiek maar voor wie zich inschrijft staat een heerlijke koffie met gebak of een lekkere cocktail te wachten.