Kleur en win

6 augustus 2020 t/m 20 augustus 2020

amstelveen

amsterdam

den haag

eindhoven

maastricht

rotterdam

utrecht

Kleur en win je zelf ontworpen taart

Kleur en win

Ga je in de vakantie winkelen bij de Bijenkorf? Haal dan een kleurplaat op de afdeling kindermode en doe mee aan onze wedstrijd. Je kan er een buitengewoon mooie en lekkere prijs mee winnen voor jou en je vriendjes of vriendinnetjes.

Wat je moet doen

Op de kleurplaat staat een taart, maar hij ziet er nog heel saai uit. Maak er met verf, kleurpotlood, glitters, lijm, stift of wat je maar wilt de lekkerste taart van die je kan bedenken en die je zelf graag zou willen opeten.

Als jouw kleurplaat de aller-, állermooiste van allemaal is, win je een superleuke prijs: met 5 vriendjes of vriendinnetjes naar de bakkerij van de Bijenkorf om daar samen met een echte banketbakker jouw eigen taart te maken. En natuurlijk lekker te snoepen van al het lekkers dat ze daar hebben.

Daarnaast kiezen we ook nog een winnaar per winkel. De zeven winnaars van de winkels in Amsterdam, Amstelveen, Den Haag, Eindhoven, Maastricht, Rotterdam en Utrecht mogen elk met 3 vriendjes of vriendinnetjes in de winkel zoveel taartjes komen eten als ‘ie maar wil.

Informatie voor je vader of moeder

Kleurplaten zijn verkrijgbaar op de afdeling kindermode van al onze winkels en in de grote winkels ook bij het restaurant. Ingekleurde kleurplaten met volledig ingevulde gegevens kunnen ingeleverd worden bij het inleverpunt op de afdeling kindermode.

Gezien de recente ontwikkelingen rondom de tijdelijke sluiting van de Bijenkorf Amsterdam, hebben we besloten een aantal wijzigingen door te voeren in de actievoorwaarden van de kleurplaatactie. Wij bieden alle klanten de mogelijkheid om t/m 21 augustus een foto van de kleurplaat te e-mailen naar [email protected]

Om iedereen een eerlijke kans te geven, nemen we ook de reeds ingezonden kleurplaten uit de winkel in Amsterdam mee. Daarom zullen alle winnaars uiterlijk 4 september een bericht per e-mail ontvangen. Correspondentie over deze actie is niet mogelijk, alleen de winnaars zullen een bericht ontvangen. De prijzen worden op een in overleg met de winnaars te bepalen datum uitgereikt. We hopen op jullie begrip en wensen alle deelnemers veel succes!

Lees hier de actievoorwaarden.