Uit je dak: Lichaam en geest

2 augustus 2021 t/m 8 augustus 2021

amsterdam

Breng je lichaam en geest tot rust met een van de exclusieve rooftop-sessies verzorgd door yogastudio Bluebirds.

Kom tot rust

Dat mentaal fit zijn belangrijk is, heeft het afgelopen jaar maar al te goed uitgewezen. Ontsnap aan de dagelijkse drukte en breng je geest tot rust met één van de verschillende yoga-, mental health- of mindfulness-sessies, verzorgd door yogastudio Bluebirds. De yogaschool is sinds 2016 het rustpunt in het vaak gehaaste stadsleven en bovendien een onuitputtelijke bron van inspiratie voor veel Amsterdammers.

Uit je dak trapte daarom af met een gevarieerd programma dat voor ieder wat wils bood. Van de helende eigenschappen van yoga nidra, tot het beste van alle werelden tijdens de superles en jezelf via breathwork in een verhoogde staat van bewustzijn brengen. Allen met een waanzinnig uitzicht. Bekijk hieronder een impressie en ontdek het hele programma van Uit je dak.

Uit je dak Lichaam en geest

Dompel je onder in de wereld van yoga, meditatie en mindfulness.

Uit je dak

Een spectaculaire zomer ligt dankzij de Bijenkorf binnen handbereik. De gehele maand augustus verandert het dak van de Bijenkorf Amsterdam in dé ultieme zomerse hotspot om met familie en vrienden te bezoeken. Geniet op het hoogste niveau van film, sportieve ontspanning, zoals pétanque en natuurlijk verrassende hapjes en drankjes. Kom langs en ervaar het zelf. Ontdek het hele programma.