Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Moederdag

21 april 2021 t/m 6 mei 2021

amstelveen

amsterdam

den haag

eindhoven

maastricht

rotterdam

utrecht

Moederdag is in deze bijzondere tijden hét moment om je moeder te verrassen met een mooi cadeau. Laat je inspireren, vind het perfecte cadeau en laat het als Member gratis inpakken.

Laat je moeder zich bijzonder voelen

De meest bijzondere en belangrijkste vrouw in je leven, verdient op Moederdag natuurlijk wat extra aandacht en liefde. Maak een shop afspraak bij de Bijenkorf en laat je inspireren door onze cadeautafels met allerlei cadeausets, sieraden, geuren en de lekkerste food items. Speciaal voor jou als member pakken we de cadeaus in, graveren we gratis het mooie sieraad of horloge dat je hebt uitgezocht en ontvang je van ons een passend beauty-advies.

Een cadeau is leuk om te krijgen maar ook om te geven, vooral in deze tijd. Bij aankoop van verschillende producten krijg je bij de Bijenkorf een gratis cadeau. Zo zijn er cadeau's als een geelgouden hanger van Diamond Point, twisted candles van Anna Nina, de Pillow Talk luxury palette of pops van Charlotte Tilburry, een giftset van Rituals en nog veel meer. Een leuk extraatje voor iemand anders of natuurlijk gewoon voor jezelf.

Nog wat inspiratie nodig? Laat je adviseren voor een perfect moederdagcadeau bij een pop-up store in een van onze winkels. Van 26 april tot 9 mei kun je in onze winkel in Amsterdam terecht voor perfectie en complexiteit bij de pop-up store van Wouters & Hendrix.

De mooiste (vintage) sieraden voor Moederdag vind je bij Anna + Nina. In Rotterdam op 1 en 2 mei en in Den Haag op 8 en 9 mei voorzien onze medewerkers jou graag van advies, om zo het perfecte cadeau voor jouw bijzondere moeder uit te kiezen.

Is jouw moeder net zo gek op bloemen als wij? Kom dan op 8 of 9 mei naar onze bloemen pop-up store in Eindhoven en verras haar met de mooiste bloemen.

De mooiste sieraden en horloges van Michael Kors zijn van 26 april tot 9 mei te bewonderen in onze pop-up store in Utrecht. Deze sieraden en horloges kan je als member gratis laten graveren. Zo geef je een persoonlijke twist aan je moederdagcadeau. Liefde en passie vind je terug in de collectie van By Lima. Van 3 tot 11 mei kun je in de pop-up store in Utrecht terecht om jouw moeder te laten stralen in de mooiste sjaals.

Shop je moederdagcadeau bij de Bijenkorf en laat haar zich bijzonder voelen!