Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Pop-up Moët & Chandon

1 februari 2021 t/m 14 februari 2021

patisserie

Ontdek van 1 februari t/m 14 februari de pop-up van Moët & Chandon in de Patisserie van de Bijenkorf en verras je valentijn met een gepersonaliseerd cadeau

Pop-up Moët & Chandon

Op zoek naar een uniek en persoonlijk cadeau voor je valentijn? Breng dan van 1 februari t/m 14 februari een bezoekje aan de Patisserie in Amsterdam. Hier staat de pop-up van Moët & Chandon, waar je een eigen persoonlijke touch kan geven aan een champagnebox. Met een gepersonaliseerde Moët Impérial of Rosé Impérial ‘Specially Yours’-geschenkverpakking wordt het geven van een cadeau nog leuker. Laat bijvoorbeeld de naam van je geliefde op de champagnebox zetten of een woord dat veel voor jullie betekent.

Pay by link

Is het voor jou niet mogelijk om naar de Patisserie te komen? Je kan een gepersonaliseerde fles Moët & Chandon ook uit de winkel bestellen. Het directe nummer van de Patisserie de Bijenkorf is 088-2453939. Je krijgt dan een digitaal betaalverzoek waarbij je kan kiezen uit verschillende betaalmethodes.

Na betaling wordt je gepersonaliseerde fles binnen een straal van 10 km om de winkel per elektrische bakfiets bezorgd en daarbuiten met een logistieke partner of via een regulier verzendpunt.