Uit je dak: Pétanque

9 augustus 2021 t/m 22 augustus 2021

amsterdam

Pétanque onder het genot van verrassende hapjes en drankjes, met een fantastisch uitzicht op de stad; wat wil je nog meer?

Pétanque op ongekende hoogte

Liefhebbers van pétanque kunnen hun hart ophalen. Speciaal voor Uit je dak strijkt de van origine Franse balsport neer op het dak van de Bijenkorf. Pétanque onder het genot van verrassende hapjes terwijl je nipt van hét drankje van de zomer, met fantastisch uitzicht op de stad; wat wil je nog meer? Reserveer gauw jouw pétanque-baan voor 60 minuten, zodat je verzekerd bent van een plek. Gebruik van de baan kost 22,50 per persoon en is inclusief een piccolo van Chandon Garden Spritz en een plateau fruits de mer van Fish Tales. De baan is te huur voor vier tot acht personen.

Uit je dak Pétanque

Droom weg bij het fantastische uitzicht op de stad en ontdek Chandon Garden Spritz; hét drankje van de zomer.

Chandon Garden Spritz en Fish Tales

Chandon Garden Spritz brengt de natuur naar de wereld van de spritz en doet je verlangen naar de zon. De mousserende wijn heeft een speciale twist en een kruidig karakter in combinatie met mooie citrustonen die de zoetheid in balans brengen. Verwacht een sinaasappellikeur gemaakt van lokale Argentijnse sinaasappels, kruiden en specerijen zonder kunstmatige smaak- en kleurstoffen. Dit wil je proeven. Fish Tales werkt op haar beurt samen met lokale visserijen die leven én vissen in harmonie met de natuur. Door de duurzame vangstmethoden draagt Fish Tales bij aan gezonde oceanen voor de wereld van morgen, en de kleine visserscommunity’s behouden hun werkgelegenheid en bestaansrecht. Zo kan iedereen écht genieten van serieus lekkere vis.

Uit je dak

Een spectaculaire zomer ligt dankzij de Bijenkorf binnen handbereik. De gehele maand augustus verandert het dak van de Bijenkorf Amsterdam in dé ultieme zomerse hotspot om met familie en vrienden te bezoeken. Geniet op het hoogste niveau van film, sportieve ontspanning, zoals pétanque en natuurlijk verrassende hapjes en drankjes. Kom langs en ervaar het zelf. Ontdek het hele programma.