Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Vier met ons mee Chinees Nieuwjaar
bij de Bijenkorf

18 januari - 1 februari 2020

Chinees Nieuwjaar bij de Bijenkorf

Op 25 januari 2020 vieren wij feest bij de Bijenkorf, want dan begint volgens de Chinese jaartelling het Jaar van de Rat. Wie onder dit teken geboren is, (1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996 en 2008) staat bekend als charmant, efficiënt, ondernemend en ambitieus, maar soms ook als een tikje opportunistisch.

De Bijenkorf viert het Jaar van de Rat van 18 januari t/m 1 februari. Al onze winkels zijn met lampions en kamerschermen in Chinese sferen gebracht. Verder hebben we een speciale cadeauselectie gemaakt, helemaal in de sfeer van Chinees Nieuwjaar. Ook staat er een heuse traditionele Chinese wensboom in onze winkels in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam.

Doe een wens voor het nieuwe jaar
Een belangrijk onderdeel van de viering van Chinees Nieuwjaar, is de rood met gouden wensboom. Kom naar de Bijenkorf en hang je mooiste wensen in de boom, wie weet komen ze wel uit...

Chinese boltaart
Speciaal voor Chinees Nieuwjaar creëerde onze Meesterbanketbakker een heerlijke variant van onze beroemde boltaart. Deze keer met met aardbeienmousse op luchtig biscuit met vruchtengelei, witte chocolade en frambozen. Verkrijgbaar van 18 t/m 25 januari in onze restaurants en cafés en bij de Meesterbanketbakker als taart én gebakje.

PRIVILEGE MEMBERSHIP

Op de hoogte blijven van de laatste trends en nooit meer acties of evenementen zoals Chinees Nieuwjaar mislopen? Meld je dan nu via de onderstaande button aan voor het Privilege Membership van de Bijenkorf. Als Privilege Member ontvang je altijd als eerste onze nieuwsbrief met exclusieve aanbiedingen.

Word kosteloos Privilege Member