Winkels & Openingstijden
Klantenservice

De Korf

19 maart 2022 t/m 31 december 2022

amsterdam

Doe mee aan creatieve masterclasses, interessante workshops en duurzame evenementen in de Bijenkorf Amsterdam

Activiteiten in de Korf

Inspiratie opdoen en creativiteit delen: De Korf is een bruisende plek op de eerste etage van de Bijenkorf Amsterdam waar we je verbinden met lokale partners om ideeën en kennis op te doen voor een creatieve, innovatieve en duurzame toekomst.

Wat kun je verwachten? In De Korf vind je bijzondere exposities vol innovatieve en spraakmakende kunst, verschillende workshops en culturele evenementen. Ervaar hoe je opbloeit door de creativiteit op te zoeken tijdens een workshop, geïnspireerd raakt door een expositie en nieuwe stappen durft te zetten na een masterclass.

Bekijk het programma

Voorstellingen en exposities in De Korf

De Korf biedt regelmatig een podium aan gevestigde en startende, bekende en onbekende lokale kunstenaars van uiteenlopende disciplines. Tot 31 januari 2023 kun je genieten van de solovoorstelling YNTMMN (19-21) van Rob Renoult.

Amsterdams meest onbekende bekende Amsterdammer Rob Renoult (1951) laat zich sinds de jaren tachtig inspireren door ‘anders zijn’ binnen de Nederlandse cultuur. De serie portretten op papier You Never Told Me My Name die nu in de Korf te zien is, geeft op eigenzinnige wijze gezicht aan de rijkdom van verschillende culturen.