Dress for Success

2 november 2020 t/m 30 november 2020

amstelveen

amsterdam

den haag

eindhoven

maastricht

rotterdam

utrecht

Geef je feestelijke dameskleding deze maand een prachtig, waardevol tweede leven. De hele maand november zamelen we in alle winkels van de Bijenkorf met en voor stichting Dress for Success feestelijke dameskleding in. Dress for Success regelt de verkoop en gebruikt de opbrengst om mensen te helpen met passende kleding en advies om zo hun kansen in de maatschappij te vergroten. 

DRESS FOR SUCCESS

De wereldwijde non-profit organisatie Dress for Success helpt mensen bij het bereiken van financiële onafhankelijkheid door representatieve kleding, een netwerk van ondersteuning en ontwikkelingstools te bieden. In Nederland heeft Dress for Success  meerdere winkels waar mannen en vrouwen terecht kunnen voor passende kleding en advies voor een sollicitatiegesprek, om zo hun kans op werk te vergroten. 

DRESS FOR SUCCESS X DE BIJENKORF

De hele maand november staan in alle winkels speciale Dress for Success inleverpunten waar vrouwen hun feestelijke  jurken, rokken, blouses, pantalons, jasjes, tassen, schoenen, sieraden en andere accessoires kunnen doneren. Help mee en lever ook jouw pareltjes in, dan weet je zeker dat ze nog een lang en gelukkig leven tegemoet gaan.   

Dress for Success verkoopt de ingezamelde kleding voor een zacht prijsje aan vrouwen die door de hulp van Dress for Success nu een baan hebben. Met de opbrengst kan de organisatie nog meer mensen helpen.