Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Dress for Success

1 september 2023 t/m 15 oktober 2023

amstelveen

amsterdam

den haag

eindhoven

maastricht

rotterdam

utrecht

Geef je kleding een tweede leven en doneer in onze winkels

Doneer representatieve kleding aan Dress for Success

Na het succes van eerdere edities starten we opnieuw met een inzamelingsronde voor Dress for Success. Deze organisatie helpt werkzoekenden met een minimum inkomen aan een plek op de arbeidsmarkt, door hen te helpen aan representatieve kleding. Met de start van het nieuwe modeseizoen is dit het uitgelezen moment om sommige items een nieuw leven te geven en zo wat meer ruimte te maken in je kledingkast. Doneer tot en met 15 oktober je items in één van de Bijenkorf winkels, zodat we in samenwerking met Dress for Success mensen op weg kunnen helpen naar economische zelfstandigheid.

Gewenste kleding

Help Dress for Success met hun missie door representatieve kleding in goede staat te doneren, zodat deze items een tweede leven krijgen. We zijn op zoek naar geklede jurken, blazers, pantalons, blouses en overhemden: alles om goed voor de dag te komen tijdens een sollicitatiegesprek.

Inleverpunt

Het inleverpunt in de Bijenkorf Utrecht is bij Click&Collect. In de andere winkels (Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Amstelveen en Maastricht) kun je je kleding inleveren bij de klantenservice. Bij vragen of onduidelijkheden wijzen onze collega's je graag de weg.