Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Dyson Airstrait pop-up

19 februari 2024 t/m 17 maart 2024

rotterdam

eindhoven

Ontdek de Dyson Airstrait in de exclusieve pop-ups in Bijenkorf Rotterdam en Eindhoven

Dyson Airstrait pop-up

Ontdek een baanbrekende methode om jouw haar moeiteloos van nat naar droog te stijlen met de nieuwste Dyson Airstrait. Kom langs bij onze exclusieve pop-ups in de Bijenkorf Rotterdam en Eindhoven en probeer Dyson's geavanceerde haarstylingtool, voor natuurlijk stijl haar zonder hittebeschadiging. Net zoals de Dyson Airwrap maakt de Dyson Airstrait gebruik van alleen lucht. De natte haarlokken worden hierbij tussen de twee platen van de Airstrait beneden gericht door de luchtstroom, met glanzend en glad haar als resultaat.

Ben je benieuwd naar de Dyson Airstrait? Bezoek de pop-up in de Bijenkorf Rotterdam van 19 februari t/m 3 maart en van 5 maart t/m 17 maart in de Bijenkorf Eindhoven. Onze stylisten staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Je ontvangt bij de pop-ups een exclusief cadeau van Dyson bij aankoop van de Dyson Airstrait. Zolang de voorraad strekt.

Benieuwd naar meer?

Ervaar Dyson's laatste uitvinding tijdens een stylingsessie van 45 minuten. Laat een Dyson stylist je haar volledig stijlen en ontvang handige tips en tricks voor stralende lokken.

Boek hier je Dyson Airstrait stylingsessie.