Proef GIMBER

4 januari 2023 t/m 31 januari 2023

amsterdam

Ervaar Dry January met GIMBER: 0% alcohol, 100% smaak en 200% een kick

Ontdek GIMBER

Tijdens Dry January verovert GIMBER de Bijenkorf in Amsterdam met een ware tasting experience pop-up bar. GIMBER is namelijk hét biologische alternatief voor alcoholische likeur. Een unieke mix van gember, citroen, kruiden en specerijen die zich al meer dan 4 jaar verstopt in de gezondste koelkasten van Europa. Een alcoholvrije revolutie die de juiste kick geeft aan mocktails, cocktails, warme dranken en gerechten die smeken om een gember twist. Veelzijdig en gedurfd, dat is de smaak van GIMBER.

Proef GIMBER

Na pop-up bars in Galeries Lafayette en Le Bon Marché verovert GIMBER gedurende de maand januari de Bijenkorf met een tasting experience pop-up bar in de Bijenkorf Amsterdam. Een ware 360 graden ervaring over het allereerste premium alcoholvrije gemberconcentraat dat op de markt verscheen.

Proef GIMBER van woensdag tot en met zondag vanaf 4 januari 2023 tot en met 31 januari 2023 op de 2e etage. Alle gasten krijgen de mogelijkheid om de perfect serve of gemberthee te proeven. Deze bestaat uit 30ml GIMBER en 200ml verfrissend bruiswater. Ziet eruit, smaakt en voelt als zonneschijn. Voedt je innerlijke vuur. No alcohol, all kick; ervaar het zelf.