Hartenfestival

12 februari 2023 t/m 13 maart 2023

utrecht

Vier de schoonheid van het hart met kunst en een romantische lunch bij het Hartenfestival in Parc Broekhuizen

Kunst voor het hart bij het Hartenfestival

Vanaf 12 februari 2023 toont Culinair Landgoed Parc Broekhuizen een maand lang het werk van kunstenaar Michèl Poort. Zijn bijzondere werk vertaalt de symboliek van het hart in creaties van keramiek, hout en glas en digitale werken. Van essentieel orgaan tot teken van de liefde.

Voor Michèl is het hart zijn levenswerk: “Voor mij als kunstenaar is het hart de mooiste vorm waarbinnen alles mogelijk is. Hier kan ik zijn en dat is wat ik graag wil delen.” Ontdek in deze expositie zijn heartbeats, een retrospectief van het hart dat alles weer kloppend maakt.

Over de expositie

Deze expositie is onderdeel van het kunstprogramma Art at the Parc van Parc Broekhuizen waarbij vanaf 12 februari tot 13 maart 2023 werk te zien zal zijn in het Koetshuis, het hotel, restaurant Voltaire en Bistro LOF. Dr Yolande Appelman, cardioloog van het UMC Amsterdam, zal vanuit haar expertise het vrouwenhart belichten.

Rondom Valentijnsdag kunt u, naast het bezoeken van de expositie, in de week van zondag 12 februari t/m zondag 19 februari dagelijks reserveren voor een romantisch diner in Restaurant Voltaire en Bistro LOF in het hartenthema.

Deze bijzondere diners worden gecombineerd met een muzikale ode aan het hart in de ‘Love Themes’ door pianist Michiel Borstlap en de zeer getalenteerde Turkse Jazz zangeres Sibel Köse.

Extra romantiek met rondleiding en luxe lunch

Maak het bezoek aan de Michèl Poort expositie nog romantischer. Op donderdag 23 februari verzorgen we voor members een exclusieve rondleiding, inclusief driegangenlunch boekt op het landgoed.

Programma

  • 11.00 uur - Ontvangst met koffie en lekkers
  • 11.30 uur - Start rondleiding Hartenfestival met Michél Poort
  • 12.30 uur - Driegangenlunch in Bistro LOF op landgoed Parc Broekhuizen

De kosten voor dit programma zijn 50,- per persoon inclusief driegangenlunch en bijpassende wijnen, water en koffie na.