Nieuwe cosmetica-afdeling

eindhoven

Laat je inspireren door onze nieuwe cosmetica-afdeling in de Bijenkorf Eindhoven en maak kennis met vele nieuwe merken of boek een beauty stylist voor een persoonlijk advies

Nieuwe cosmetica-afdeling

De cosmetica-afdeling in de Bijenkorf Eindhoven is volledig vernieuwd en uitgebreid met een aantal nieuwe en exclusieve merken voor huid en haar. Precies op tijd voor de feestdagen!

Heerlijk om te krijgen én om te geven zijn de exclusieve producten van NARS, Laura Mercier, Charlotte Tilbury en Hourglass. Je vindt deze mooie merken alleen bij de Bijenkorf. Ook bijzonder, maar nog minder bekend, zijn nieuwe innovatieve merken als The Ordinary, Pixi, Paula’s Choice, Tan Lux en Milu die verkrijgbaar zijn in onze Workshop Area.

Natuurlijk kun je bij de Bijenkorf Eindhoven altijd terecht voor vertrouwde en exclusieve merken als Lancôme, MAC en Yves Saint Laurent.

Van de perfecte teint tot een betoverende party look voor het feestseizoen: met een persoonlijk advies van onze beauty stylisten ben je ultiem voorbereid op de feestdagen.