Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Schaatsen onder de sterren

16 december 2022 t/m 13 januari 2023

rotterdam

Ontdek de magische Zwitserse schaatsbaan op het dak van de Bijenkorf Rotterdam

Schaatsen onder de sterren

Op vrijdag 16 december wordt het dak van de Bijenkorf Rotterdam omgetoverd in een sprookjesachtig, verlichte wintertuin met een echte schaatsbaan. Nou ja echte; deze zogenoemde 'glicebaan' is gemaakt van kunststof. De baan is ontworpen door professionele schaatsers en voorzien van topkwaliteit synthetisch ijs, dat eruit ziet en aanvoelt als echt ijs, maar waar geen energie en water aan te pas komen.

De schaatsbaan onder de sterren is er van 16 december 2022 tot 13 januari 2023 en is dagelijks geopend van 12.30 tot de sluitingstijd van de winkel. Voor 10 euro per persoon huur je schaatsen (eigen schaatsen zijn niet toegestaan) en kun je 45 minuten lang zwieren en zwaaien.

De bijzondere ijsbaan wordt gerealiseerd in samenwerking met Zwitserland Toerisme. Het dak van de Bijenkorf wordt voor de gelegenheid dan ook in Zwitserse wintersfeer aangekleed: met een overdekt terras waar Zwitserse hapjes en drankjes geserveerd worden.

[Bekijk de algemene voorwaarden en meest gestelde vragen]

Beleef een duurzame winter in Zwitserland

Sneeuwschoenwandelen door witgesuikerde bossen met de geur van frisse dennenbomen om je heen of ervaar de pret van slee-pistes bedekt met poedersneeuw: iedereen wordt gelukkig van de Zwitserse winter. Omdat alles kan, maar niets hoeft. Ook een duurzame wintervakantie behoort tot de mogelijkheden. Diverse Swisstainable winteractiviteiten zijn klaar om ontdekt te worden.

Als member van de Bijenkorf ontvang je nu 10% korting op alle Trein & Hotelarrangementen door het gebruik van promotiecode: Winter22. Ontdek het prachtige land nu samen met Zwitserland Toerisme.

Hoofdbeeld door: Mei architects en planners