Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Spabehandeling voor jouw tas of sneakers

Laat jouw tas of sneakers weer stralen met een spabehandeling

Spabehandeling voor je tas

Heb je geïnvesteerd in een mooie designertas, investeer dan ook in het onderhoud. Onze tassenspecialist Claire geeft je een tas een uitgebreide spa behandeling die je lievelings weer laat stralen.

Kies een van de drie behandelingen en maak een afspraak voor een 30 minuten durend consult met Claire, waarin zij beoordeelt of je tas gerepareerd en/of gereinigd kan worden.

Bij je boeking doe je een aanbetaling van 50,-. De rest van het bedrag betaal je in de winkel wanneer je je tas brengt. Als bij het consult blijkt dat de gewenste behandeling niet mogelijk is, ontvang je je aanbetaling uiteraard terug.

Sneakerreiniging

Geef je favoriete sneakers een grote onderhoudsbeurt en laat ze weer als nieuw maken. Als member van de Bijenkorf kun je gebruik maken van de premium service van Sneakerbar.

Premium sneakerreiniging

  • Stoomreiniging
  • Handmatige reiniging bovenmateriaal, midden- en voorzool
  • Veters wassen
  • Vlekken verwijderen
  • Behandeling met speciale verfrisser en beschermer

Maak een afspraak in de winkel en geef je sneakers af bij de klantenservice. Ze worden binnen twee weken als nieuw weer bij je thuisbezorgd. De prijs van de premium sneakerreiniging inclusief thuisbezorging bedraagt 45,- (te betalen bij de klantenservice).