Winkels & Openingstijden
Klantenservice

23 en 24 maart Member Fashion Festival

De Bijenkorf Amsterdam

Noteer het in uw agenda: op 23 en 24 maart is het Member Fashion Festival in de Bijenkorf Amsterdam. Kom langs en ontdek uw onbekende kanten met actuele trends, verrassende combinaties en een persoonlijk stijladvies. Reserveer als Privilege Member nu alvast plaatsen voor uw favoriete activiteiten, want het aantal plaatsen is beperkt.

Persoonlijk stijladvies

Onze styliste geeft de hele maand maart professioneel stylingadvies. Een advies van 60 minuten kost 10,- en wordt voorbereid op basis van uw persoonlijke voorkeuren, kleuren, maten en (levens)stijl.

Lingerieadvies

Onze lingerie-expert laat in 45 minuten zien wat perfect passende lingerie voor u kan doen. De kosten van 15,- ontvangt u retour in shoptegoed.

Bezoek Room on the Roof

Kom op zondag 24 maart kijken in het best bewaarde geheim van Amsterdam: het torentje op het dak van de Bijenkorf. U kunt genieten van bijzondere kunst en een adembenemend uitzicht over de stad.

NARS

Op zondag 24 maart nodigen wij u van harte uit voor een bijzondere masterclass van NARS in het Conservatorium Hotel in Amsterdam. Tijdens een interactieve workshop van 90 minuten lang leert u alle ins en outs van de beauty experts. Deelname kost 60,- en ontvangt u retour in shoptegoed aan NARS producten.

Tom Ford

Maak kennis met de kleuren van Tom Fords nieuwe Soleil Summer 2019 collectie. U krijgt een hapje, een drankje en een gratis touch up.