Alleen bij de Bijenkorf Alles voor de meest magische tijd van het jaar

Alleen bij de Bijenkorf vind je alles om je voor te bereiden op de meest magische tijd van het jaar. Van stijladvies van onze Online Personal Stylistes tot het bestellen van wijn en desserts voor je kerstdiner. In onze winkels kun je zelfs deelnemen aan proeverijen.

Veel plezier in deze magische tijd van het jaar!

Online service Persoonlijk stijladvies

Op zoek naar een feestelijke outfit? Onze stylisten helpen je graag. Meld je aan en ontvang op basis van jouw voorkeuren geheel vrijblijvend een persoonlijk stijladvies.

Lees meer

de Bijenkorf Amsterdam Personal shopping

De Bijenkorf Amsterdam biedt een Personal Shopping Service voor zowel dames als heren. Jouw personal shopper zal een compleet op maat gemaakte selectie aanbieden aan de hand van jouw wensen.

Lees meer

service Kleding op maat

Laat je winkel- of online aankoop op maat maken terwijl je wacht met de tailorservice in onze winkels. Ingewikkelde aanpassingen gebeuren in overleg met de kleermaker en zullen langer duren. De kosten zijn bekend in onze winkels. Je vindt de service op de dames- en herenafdeling.

Winkels & openingstijden

SERVICE De Bijenkorf Kerstshopper

De Bijenkorf Kerstshoppers staan in deze drukke maand voor je klaar met raad en daad. Hoe kort of lang je lijstje ook is, jouw persoonlijke Kerstshopper helpt je alles snel te vinden. Verzeker jezelf van een zorgeloze Kerst en boek nu alvast een afspraak.

service Taarten & patisserie

De taarten en zoetigheden van de Bijenkorf zijn een feestje om te zien en te proeven. Bestel je taarten en/of zoetigheden via onze speciale Kerstbestelservice.

Lees meer

advies Wijn & spijs

Welke wijn past bij vis, vlees, een kaasplankje of zoet dessert? De sommelier uit onze Wijn Boutique in Den Haag voorziet je graag van wijn & spijs-advies.

Lees meer

evenement Food demonstraties

In de winkels van de Bijenkorf geven verschillende merken smaakvolle demonstraties. Kom langs, leer en geniet van deze food experience.

Bekijk demonstraties

service Cadeauservice zakelijk

Op zoek naar een bijzonder relatiegeschenk, kerstpakket of cadeau voor medewerkers? De Bijenkorf Cadeauservice biedt de grootste keuze uit de mooiste cadeaus.

Lees meer

online service ShippingPlus

Laat je webshopbestelling bezorgen waar en wanneer je wil. Zelfs op afspraak binnen een tijdvak van 2 uur, op zondag of in de avond.

Lees meer

service Laat je cadeaus inpakken

In onze winkels kun je cadeaus feestelijk laten inpakken. In onze webshop kun je ook gebruik maken van de inpakservice en tevens een persoonlijk bericht aan je cadeau toevoegen. Je kunt hier tijdens het bestelproces voor kiezen.