Winkels & Openingstijden
Klantenservice

ferm LIVING

ferm LIVING biedt een uiteenlopende collectie woonaccessoires voor elke plek in huis. De collectie kenmerkt zich door de Scandinavische design tradities te combineren met vernieuwende materialen.

Ferm LIVING

328 artikelen
  • Kinderen
  • Wonen
Filter & sorteer
328 artikelen

Ferm LIVING bij de Bijenkorf

Ontdek de luxe collectie Ferm LIVING bij de Bijenkorf. Het Scandinavische merk ontwerpt allerlei meubels, woonaccessoires en servies. Kenmerkend voor de collectie van Ferm LIVING zijn de grafische prints en vernieuwende materialen. Ferm LIVING staat bekend om authentieke ontwerpen, gecombineerd functioneel design. Vergeet ook geen kijkje te nemen bij de meubels en accessoires voor kinderkamers van Ferm LIVING. Elke kinderkamer vrolijkt op met de kleurrijke woonaccessoires van Ferm LIVING.

Moderne woonaccessoires van Ferm LIVING

Decoreer je interieur met het Scandinavische design van Ferm LIVING. De collectie woonaccessoires van Ferm LIVING bestaat onder andere uit decoratie, kaarsen & kandelaars, kussens, schalen & manden en vazen. Gebruik de Plant Stand van Ferm LIVING om je planten op een elegante manier tentoon te stellen. Deze decoratie van Ferm LIVING transformeert je plant tot een kunstwerkje en kan in iedere ruimte van het huis worden geplaatst. Vazen van Ferm LIVING hebben een simplistisch ontwerp en worden gekenmerkt door grafische elementen. De Hexagon X-Large vaas is perfect te combineren met de Plant Stand plantenstandaard van Ferm Living. Alle vazen van Ferm LIVING zijn vervaardigd uit luxe gepoedercoated metaal.

Meubels, accessoires en verlichting van Ferm LIVING

Ferm LIVING werkt vanuit de basis in Kopenhagen met ambachtslieden over de hele wereld. De Scandinavische denkwijze wordt gecombineerd met wereldwijde vaardigheden en tradities. Ferm LIVING neemt de verantwoordelijkheid voor mensen en de planeet serieus en verwacht hetzelfde van hun partners. Het Deense merk ontwerpt meubels, accessoires én verlichting zodat elke ruimte in huis als thuis voelt. De functionele meubels en accessoires kenmerken zich door opvallende patronen en nieuwsgierige details.