FEST Amsterdam

Het Nederlandse interieurmerk FEST Amsterdam gelooft dat de inrichting van je huis veel vertelt over wie je bent. Een interieur kan je blij maken. Om die reden ontwerpt en selecteert dit jonge merk hun producten met liefde. Het resultaat: comfortabel, functioneel en betaalbaar design met een knipoog.

FEST Amsterdam bij de Bijenkorf

De woonartikelen van FEST Amsterdam zijn comfortabel, tijdloos en ook nog eens betaalbaar. Het Nederlandse interieurmerk wil graag dat je morgen nog steeds houdt van de producten die je vandaag in huis hebt. En dat lukt, want je raakt niet uitgekeken op de meubels en woonaccessoires van FEST Amsterdam.

Het ontstaan van FEST Amsterdam

Vanuit de persoonlijke behoefte naar mooi ontworpen design meubilair voor een goede prijs, is FEST Amsterdam in 2013 opgericht. De eigenaar Femke Furnée wilde namelijk deze behoefte voorzien door zelf betaalbare meubelen en woonaccessoires te ontwerpen.
Vanaf dat moment ontwerpt FEST Amsterdam Nederlands design met een frisse twist en vrolijke kleuren. Ieder item is tijdloos en gaat levenslang mee. Ze volgen de laatste trends en denken hierbij aan comfort en duurzaamheid. FEST Amsterdam: festive home interior to love & use.

Woonaccessoires van FEST Amsterdam

Elk product van FEST Amsterdam is geïnspireerd op Scandinavisch design met hier en daar een touch van de vormgeving uit de jaren ’50. De meubels en woonaccessoires komen dan ook het beste tot hun recht in een modern of Scandinavisch interieur.
De collectie van FEST Amsterdam is divers en bestaat vooral uit woonaccessoires, zoals kussens, kandelaren en decoratieve vazen. Maar ook voor een bank kun je terecht bij FEST Amsterdam.
De kussens van FEST Amsterdam zijn kleurrijk en voorzien van verschillende prints. De kussens met grafische prints, zoals het Sep sierkussen en Zazazoo sierkussen, passen perfect in een modern interieur. De Quin sierkussens en Olivia sierkussens zijn voorzien van een print met bladeren en passen weer heel goed in een Scandinavisch interieur. De achterzijdes van de FEST Amsterdam kussens hebben een effen patroon, zodat je de zijdes kunt afwisselen. Daarnaast zijn de kussens van FEST Amsterdam gemaakt van katoen en linnen, waardoor ze fijn aanvoelen.
Maar ook voor andere woonaccessoires kun je terecht bij FEST Amsterdam. Van porseleinen en houten waxinelichthouders tot aan vazen met prints en unieke vormen. Ook heeft het interieurmerk mooie plaids in het assortiment die je als sprei kunt gebruiken. Je personaliseert je woonkamer of slaapkamer met de vrolijke woonaccessoires van FEST Amsterdam.