Klaar voor het Festivalseizoen

Emma, Content Editor

Een outfit voor een festival is bij ons zo gevonden. Van bohémian tot de jaren 90 en rock 'n' roll: wij zetten de leukste stijlen op een rij, waarmee jij gegarandeerd het middelpunt van de dansvloer bent.

Kleurrijk en bohemian

Festivals en bohemian gaan hand in hand. Maak van jezelf geen muurbloempje, maar juist het stralende middelpunt met de juiste prints en vrolijke kleuren. Mixen en matchen met verschillende prints mag, want bij deze trend geldt: hoe meer, hoe beter.

Terug naar de jaren 90

Een festivaloutfit in de stijl van de jaren 90 is helemaal hip en neemt je weer even mee terug naar het tijdperk van de Spice Girls. Laat je inspireren door Sporty Spice en kies voor key items als een choker, grove sneakers en sportieve details.

Een vleugje rock

Voor een stoere festivallook biedt de vroegere rock 'n' roll de perfecte inspiratie. Maak de vertaalslag naar 2017 met grove laarzen, een bikerjack, een shirt met opdruk en een stoere zonnebril.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl