FILA

Het Italiaanse merk Fila werd ooit wereldberoemd om zijn tenniskleding en kent inmiddels een ruime collectie aan trainingspakken en sportkleding voor zowel mannen als vrouwen. Eenvoudige, maar stijlvolle en tijdloze ontwerpen die ieder seizoen terugkeren, dat is waar het merk Fila voor gaat.
  • Home
  • icon--arrow-micro-rightFila
53 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
Filter & sorteer
53 artikelen
48 van 53 gezien

Fila bij de Bijenkorf

De oprichters van Fila, de gebroeders Fila, waren oorspronkelijk begonnen om kwalitatief hoogwaardig textiel te maken voor lokale buurtgenoten in Biella. Zij zochten stoffen die luxe, kunst en gebruiksvriendelijkheid combineerden. Dit, tezamen met de inspiratie uit het Italiaanse landschap, leidde tot de geboorte van het modemerk in 1911. Fila maakt tot de dag van vandaag gebruik van hoogwaardige materialen, waardoor je in het maximale uit je sportprestaties kan halen.

FILA: het retro-sporty modemerk van nu

Vintage is terug van weggeweest, al is het tegenwoordig – zowel letterlijk als figuurlijk - in een modern jasje gestopt. Ook in de damesmode van FILA vind je de old-school stijlen terug. Het assortiment bestaat uit een groot aantal kledingstukken die ideaal zijn om tijdens het sporten te dragen. Ga voor hoodies, sweaters, crop tops, track pants en T-shirts van FILA voor dames en kies uit contrasterende pastelkleuren die je er retro-sporty en toch eigentijds uit laten zien.

Lever de beste performance op je FILA schoenen

Of je nou graag sport voor de uitdaging van het avontuur, een competitie of gewoonweg plezier: in de herenmode van FILA vind je activegear die je naar een hoger niveau zal tillen. Je vindt eveneens comfortabele sportwear, zoals sweaters en shirts, maar ook aan schoenen geen gebrek. Zo zijn bij de Bijenkorf sportieve sneakers van FILA voor heren en dames te vinden, waaronder de populaire Disruptor & Mindblower sneaker.