Filippa K

Filippa K maakt kleding in de typisch minimalistische Scandinavische stijl. De chique maar nonchalante uitstraling maakt de kleding geschikt voor elke gelegenheid. De silhouetten zijn eenvoudig en zakelijk, wat zorgt voor een draagbare, tijdloze stijl. De stoffen van hoogstaande kwaliteit zorgen voor een extra luxe feel.
  • Home
  • arrow-small__rightFilippa K

Filippa K

11 artikelen
Filter & sorteer
11 artikelen
11 van 11 gezien

Filippa K bij de Bijenkorf

Houd je van een cleane Scandinavische look; minimalisme en hoogwaardige stoffen? Dan zul je ongetwijfeld het Zweedse Filippa K kennen. Dit winterseizoen vind je weer de meest fantastische overcoats en mantels, wijd uitlopende pantalons en witte bloezen. Voor de zomercollectie kiest het merk graag voor zijden tops, lichte jeansstoffen en soepelvallende slipdresses. Filippa K is urban chique, voor de nonchalante stadse dame die haar eigen keuzes maakt en kiest voor kwaliteit boven kwantiteit. Ontdek de Filippa K collecties en Filippa K sale bij de Bijenkorf.

Over Filippa K bij de Bijenkorf

Filippa K staat voor ‘simplicity’ en ‘sophisitcation’. Oprichters Filippa Knutsson en Patrik Kihlborg hadden duidelijk voor ogen dat deze twee ogenschijnlijke tegenpolen met elkaar gecombineerd hoorden te worden. Dit doen zij inmiddels al 25 jaar succesvol. Het modemerk werd in 1993 gelanceerd met een Filippa K damescollectie. Toentertijd bestond de collectie uit fijne jerseys, knitwear en jeans. In 1999 werd ook een heren collectie gelanceerd. Het modemerk heeft haar basis in Stockholm is inmiddels in 18 landen wereldwijd te verkrijgen. Inmiddels is Filippa K uitgegroeid tot een allround fashionbrand, waar kwaliteit en eigentijdse ‘edge’ hoog in het vaandel staan. De kern van zowel de dames als herencollectie van Filippa K zijn de fijnegebreide truien en vesten.

Filippa K Sportswear

De Scandinavische levensstijl staat voor eenvoudig, een met de natuur en gezond. Bij dit laatste hoort ook een actieve levensstijl. Passend bij deze principes heeft het Zweedse Filippa K een sportwear lijn ontwikkeld. In de sportcollectie van Filippa K vind je sport BH’s, leggings, tops, truien en vesten buitengewoon geschikt voor lichte sportactiviteiten, zoals yoga. De Soft Sport kleding van Filippa K heeft de zelfde cleane stijl als de andere kleding van Filippa K en wordt gemaakt van de mooiste materialen.