Food demonstraties

16 november 2019 t/m 24 december 2019

amsterdam

den haag

eindhoven

rotterdam

utrecht

In de winkels van de Bijenkorf geven verschillende merken smaakvolle demonstraties. Kom langs, leer en geniet van deze food experience.

Biologische olie Liquido d’Oro

Liquido d’Oro is een nieuwe generatie olijfolie- en smaakmakers. De biologische olie komt van de olijfgaarden uit heel Italië en is gemaakt door boeren die met kennis, plezier en respect voor Moeder Natuur hun producten maken. Kom het vloeibare goud proeven op 10 november in Amsterdam, zondag 24 november in Den haag, zondag 8 december in Rotterdam en op zondag 15 december in Utrecht van 13.00 tot 17.00 uur.

Demonstratie Demeyere pannen

Al meer dan 100 jaar lang produceert het merk Demeyere pannen van topkwaliteit. Deze jarenlange ervaring is gebundeld in de nieuwe reeks duurzame en hoogtechnologische pannen: ‘Demeyere Silver’. De supergeleidende bodem van deze pannen zorgt voor een perfecte warmteverdeling en de dubbelwandige deksels garanderen behoud van warmte en vitamines. Ontdek de vele voordelen zelf tijdens de demonstraties in één van de Bijenkorf winkels (Eindhoven: 24 november, Utrecht: 30 november, Rotterdam: 7 december, Amsterdam: 14 december, Den Haag: 22 december).

Demonstratie KitchenAid

Onder leiding van chefkok Maarten van der Meijs zullen de komende tijd een aantal demonstraties van KitchenAid producten worden verzorgd in onze Bijenkorf winkels. De iconische KitchenAid standmixer en de foodprocessor zullen hierbij centraal staan. Laat je verrassen door alle mogelijkheden die deze machines te bieden hebben. Bezoek de demonstraties in de volgende winkels: de Bijenkorf Amsterdam (23 nov. en 23 dec.), de Bijenkorf Rotterdam (2 nov. en 15 dec.), de Bijenkorf Eindhoven (10 nov. en 22 dec.), de Bijenkorf Utrecht (17 nov. en 14 dec.) en de Bijenkorf Den Haag (1 en 24 dec.).

Demonstratie Forged Messen

Allen even uniek en volledig met de hand gesmeed: dat zijn de vlijmscherpe messen van het merk Forged. Ze zijn gemaakt volgens eeuwenoude Japanse tradities en bruikbaar voor zowel professionele koks als hobbykoks. Ga je voor de stoere Brute, de subtiele Intense, de natuurlijke Olive, de verfijnde VG10 of de artistieke Katai-serie? Ontdek het zelf tijdens de demonstraties op 16 november in de Bijenkorf Amsterdam, op 24 november in de Bijenkorf Den Haag of op 30 november in de Bijenkorf Rotterdam.

Demonstratie WMF

Dit najaar zullen er door WMF een aantal inspirerende kookdemonstraties worden gegeven in verschillende de Bijenkorf winkels. Er zal worden gedemonstreerd met de WMF Kult Pro High Speed blender: een veelzijdige all-rounder die onder andere geschikt is voor het maken van smoothies, soep, sorbet, en het verpulveren van ijs. Daarnaast wordt er gedemonstreerd met de WMF Lono Snackmaster waarmee je de lekkerste snacks kan bereiden, zoals wafels, muffins en donuts. De demonstraties vinden plaats in de Bijenkorf Amsterdam (17 nov.), de Bijenkorf Den Haag (30 nov. en 7 dec.), de Bijenkorf Utrecht (2 en 23 nov.) en de Bijenkorf Eindhoven (9 nov.).

Demonstratie ScanPan

Onder leiding van Nederlands meest veelzijdige chefkok Danny Jansen zullen op 26 oktober en 1 december demonstraties worden gehouden van het Deense merk ScanPan in de Bijenkorf Rotterdam. Leer hoe je toetjes kunt bereiden in een wokpan en nog vele andere onverwachte, culinaire manieren waarop je de pannen van Scanpan kunt toepassen.