Food demonstraties

12 januari 2019 t/m 19 april 2019

amstelveen

amsterdam

den haag

eindhoven

maastricht

rotterdam

utrecht

In de winkels van de Bijenkorf geven verschillende merken smaakvolle demonstraties. Kom langs, leer en geniet van deze food experience.

Bottega Bruisende liefde

Op zoek naar een bruisend Valentijnscadeau voor jouw geliefde? Proef de Bottega Moscato ‘Il Vino Dell Amore’ Pink. Deze wijn is aangenaam zoet, rijkelijk en zacht met prachtige tinten van lichtzoet fruit en aroma’s van meloen en rozen. Kom proeven in Den Haag en Eindhoven op 2 februari en in Amsterdam en Rotterdam op 9 februari van 14:00 – 17:00 uur.

Klepper & Klepper De beste drop ooit

Dit heerlijke, volzoete dropje zonder gelatine en gluten is ontwikkeld na 25 jaar ervaring van Klepper Sr. Kom proeven op 23 februari in Utrecht, 2 maart in Amstelveen, 9 maart in Amsterdam, 23 maart in Den Haag, 30 maart in Eindhoven, 13 april in Maastricht en 19 april in Rotterdam.

Thomson & Scott "A gift from god"

Ervaar de 100% organic vegan skinny prosecco in Den Haag op 12 januari en 2 februari, Rotterdam op 12 en 19 januari, Eindhoven 19 januari, Amsterdam 26 januari, Utrecht 26 januari, Amstelveen op 2 februari en in Maastricht op 9 februari van 13.00 tot 18.00.

Kusmi Tea Prikkel je zintuigen

De theesoorten van Kusmi Tea worden zorgvuldig van de hoogste kwaliteit geselecteerd voordat ze worden uitgebreid met citrusfruit, bloemen en specerijen. Een ware uitnodiging om je zintuigen te laten ontwaken! Proef de thee in Amsterdam op 18 en 19 januari, Den Haag op 26 januari, Rotterdam en Eindhoven op 2 februari, Maastricht op 3 februari, Utrecht op 9 februari en Amstelveen op 10 februari van 12:00 tot 17:00 uur.

Piper-Heidsieck Sprankelend genieten

Een elegante en verfijnde champagne met een aangename hoeveelheid bubbels. Piper-Heidsieck is één van 's werelds meest bekroonde champagnes. Kom proeven op vrijdag 8 februari in Eindhoven en Maastricht, op zaterdag 9 februari in Amsterdam en op zondag 10 februari in Rotterdam en Utrecht.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl