Aangepaste levertijden tijdens de Sale

Food demonstraties

16 juni 2018 t/m 16 september 2018

amstelveen

amsterdam

den haag

eindhoven

maastricht

rotterdam

utrecht

In de winkels van de Bijenkorf geven verschillende merken smaakvolle demonstraties. Kom langs, leer en geniet van deze food experience

Baker's Dough Guilty Pleasure

Baker's Dough is de eerste cookie dough bar in Nederland en sinds dag één, een groot succes. Kom langs bij de bakfiets in de Bijenkorf om een doughtje te scoren #justdoughit. Op 2 t/m 15 juli in Amstelveen, 16 t/m 19 juli in Amsterdam, 30 juli t/m 12 augustus in Den Haag, 15 t/m 26 augustus in Eindhoven en 2 t/m 16 september in Utrecht.

true colours cava Een elegante bubbel

Deze Spaanse mousserende wijn is meer dan een Cava in een feestelijke en kleurrijke fles. De rijping van 14 maanden zorgt voor een heel elegante en blijvend fijne bubbel. Bovendien wordt er van iedere verkochte fles 0,50 gedoneerd aan het Bob Angelo Fonds. Op 29 juli en 4 aug in Amsterdam, 18 aug in Den Haag, 1 sep in Eindhoven, 15 sep in Utrecht, 29 sep en 30 sep in Rotterdam.

Bekijk het product

Neleman Eindelijk zomer

Het is eindelijk zomer en dat wordt gevierd met een heerlijke rosé proeverij in de Bijenkorf. Op 29 juli in Den Haag, 4 augustus in Rotterdam, 12 augustus in Eindhoven, 18 augustus in Utrecht en 26 augustus in Amstelveen, van 13.00 - 18.00 uur.

Bekijk Neleman's rosé

Agropošta Met liefde
gemaakt

Agropošta is een natuurlijke limonadesiroop, met liefde gemaakt volgens een Kroatisch familierecept. Verrassende smaken en rechtstreeks uit de natuur. Kom proeven op 11 augustus van 12.00 tot 17.00 uur in Amsterdam.

Bekijk het aanbod

EXOTA Herinneringen
ophalen

Exota is een oud-Hollands merk dat in de jaren '70 van de markt verdwenen is. Sinds kort zijn deze nostalgische limonades in verschillende, unieke smaken en een vernieuwd retro jasje verkrijgbaar bij de Bijenkorf. Kom een glaasje proeven op 28 juli in Maastricht van 12.00 - 17.00 uur.

Bekijk onze limonadekannen

WALLY AND WHIZ Vegan gummies

Wally and Whiz is glutenvrij, lactosevrij, vrij van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen én 100% vegan. Kom naar de Bijenkorf en laat je verrassen door deze unieke smaaksensatie. Op 11 augustus in Amstelveen, 12 augustus in Amsterdam, 18 augustus in Maastricht van 12.00 - 17.00 uur.

Bekijk onze vegan kookboeken

IL MIOGUSTO Een avondje uit

il miogusto® is de trendsetter op het gebied van vernieuwde Italiaanse wijncocktails, zacht en lekker verfrissend. Wij hebben de meest verrassende combinaties gemaakt en nodigen je uit om bij de Bijenkorf te komen proeven. Op 28 juli in Amsterdam van 12.00 - 17.00 uur.

Bekijk het aanbod
  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl