Food demonstraties

1 januari 2017 t/m 31 december 2017

amstelveen

amsterdam

den haag

eindhoven

maastricht

rotterdam

utrecht

In de filialen van de Bijenkorf geven verschillende merken smaakvolle demonstraties. Kom langs, leer en geniet van deze food experience.

High Tea

Vanaf nu kun je genieten van een high tea in één van de Bijenkorf restaurants of cafés in hartje centrum. Verrijk je bezoek aan de Bijenkorf met een high tea vóór, tijdens of na het winkelen en maak van je afternoon tea een genietmoment. Lees meer over de Bijenkorf High Tea

AGROPOŠTA

AGROPOŠTA is limonadesiroop met liefde gemaakt volgens traditioneel Kroatisch recept. Geniet tijdens het kruidenthema in de Bijenkorf restaurants van Agropošta natuurlijke limonadesiroop in de smaken lavendel, salie, vlierbloesem of munt. Voor deze siroop worden alleen jonge, wilde blaadjes geplukt van de plant, met de hand, net voordat de plant gaat bloeien omdat op dat moment de meeste aroma’s vrijkomen. Op onderstaande data worden productdemonstraties verzorgd door Agropošta.

Bekijk de Instagram-post

Van 13.00 tot 18.00 uur

de Bijenkorf Rotterdam,
zaterdag 29 juli

Nix & Kix

De Meesterbanketbakker viert de zomer met een nieuw merk: Nix & Kix. In drie zomerse smaken, o.a. Peach & Vanilla, 99 problems but a peach ain't one; wordt perzik vergezeld door subtiel gekarameliseerde vanille tonen, gevolgd door een voorzichtige chili tinteling. Heel zacht en verfrissend. Serveertip: schenk gekoeld over ijsblokjes en versier het glas met een schijfje chili op de rand. Graag nodigen wij jou uit om te komen proeven in één van onze filialen.

Van 13.00 – 18.00 uur

de Bijenkorf Amsterdam,
zaterdag 29 juli

Liquido D’Oro

Net als bij wijn combineert elke smaak olijfolie op een andere manier met een gerecht. De ene olie past beter bij vis, de andere bij wild en weer een ander komt beter tot zijn recht bij alleen een stukje brood met zeezout. Maar hoe bepalen we welke (smaak) olijfolie geschikt is voor een bepaalde toepassing? Nu komen we tot de essentie van Liquido d’Oro: zij bieden niet alleen een olijfolie voor warm of koud gebruik, maar Liquido d’Oro vindt dat elke gerecht zijn eigen olijfolie verdient. De keuze van olijfolie is gebaseerd op ervaring en Italiaanse traditie. Wij nodigen je graag uit om te komen proeven.

Van 13.00 tot 18.00 uur

de Bijenkorf Den Haag,
zondag 6 augustus

de Bijenkorf Eindhoven,
zondag 3 september

  • Verlanglijst
  • Filialen & Openingstijden
  • Klantenservice

Filialen & Openingstijden

BEZORGEN & RETOURNEREN

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Minimaal 6 tekens met in ieder geval: 1 cijfer, 1 hoofdletter en 1 kleine letter

Lees hier het privacy statement