Food demonstraties

12 januari 2019 t/m 25 mei 2019

amstelveen

amsterdam

den haag

eindhoven

maastricht

rotterdam

utrecht

In de winkels van de Bijenkorf geven verschillende merken smaakvolle demonstraties. Kom langs, leer en geniet van deze food experience.

Klepper & Klepper De beste drop ooit

Dit heerlijke, volzoete dropje zonder gelatine en gluten is ontwikkeld na 25 jaar ervaring van Klepper Sr. Kom proeven op 23 februari in Utrecht, 2 maart in Amstelveen, 9 maart in Amsterdam, 23 maart in Den Haag, 30 maart in Eindhoven, 13 april in Maastricht en 19 april in Rotterdam.

Raw Halo Peruaanse smaken

Na een bescheiden begin in Londen, wordt de rauwe chocolade van Raw Halo nu door klanten over de hele wereld gewaardeerd. Elke bar van Raw Halo is liefdevol gemaakt met behulp van de beste biologische Peruaanse rauwe cacao, kokossuiker en andere natuurlijke ingrediënten. Ervaar zelf de Peruaanse smaken en kom proeven in Amsterdam op zaterdag 23 maart, in Amstelveen op zaterdag 30 maart en zaterdag 12 mei van 13.00 tot 16.00 uur.

Charbonnel Traditioneel recept

De chocolade van Charbonnel et Walker is handgemaakt volgens traditioneel recept van Madame Charbonnel. Charbonnel et Walker staat vooral bekend om haar donkere chocolade, gemaakt van de beste donkere couverture. Kom je proeven? In Amsterdam op zaterdag 23 maart, zondag 24 maart en zaterdag 18 april. In Eindhoven op zaterdag 23 maart, zondag 24 maart en zaterdag 20 april. In Den Haag op zaterdag 23 maart, zondag 24 maart en zaterdag 6 april van 13.00 tot 18.00 uur.

BY.OTT rosé Vers van de pers

Proef de kakelverse rosé van Domaines Ott 'het goud' uit de Provence. Domaines Ott proeft en neemt je mee in de wereld van gastronomische rosé. Ervaar het zelf en kom proeven op zaterdag 6 april in Amsterdam en op zondag 7 april in Rotterdam van 14:00 -17:00 uur.

Neolea Onweerstaanbare olie

Neolea betekent ‘jeugd’ in het Grieks en dat weerspiegelt perfect de versheid en kwaliteit van deze Extra Virgin Olijfolie. Een onweerstaanbare olie, die verrassend genoeg in ontzettend veel gerechten smaak toevoegt. Dit kunt u zelf ervaren in één van onze filialen van 12:00 – 17:00 uur. In Amsterdam op zaterdag 13 april, in Den Haag op 19 april, in Amstelveen op 20 april, in Eindhoven op 11 mei en in Rotterdam op 14 juni.

Le Creuset

Le Creuset is de expert in het vervaardigen van braad-/stoofpannen in gietijzer. Ontdek de brede toepasbaarheid van het kookgerei van Le Creuset tijdens de demonstraties. In Utrecht op zaterdag 6 april, in Amsterdam op zaterdag 13 april of in Den Haag op zaterdag 20 april.

WMF

WMF gaat alles op gebied van Healthy Cooking laten zien. Tijdens deze demo wordt er gebruik gemaakt van o.a. de WMF stoomkoker. Kom jij ook proeven? In Rotterdam op zaterdag 6 april, in Utrecht op zaterdag 20 april, in Amsterdam op zondag 28 april, in Den Haag op zaterdag 4 mei, in Eindhoven op zaterdag 18 mei of in Utrecht op zaterdag 25 mei.

Kitchenaid

Ontdek wat je allemaal kunt doen met de multifunctionele keukenmachine van Kitchenaid. Van een overheerlijke verse tartaar tot het bereiden van foccaccia brood. Kom snel naar de winkel en proef! In Den Haag op zaterdag 6 april, in Rotterdam op zaterdag 13 april of in Eindhoven op zaterdag 20 april.

Demeyere

Laat je inspireren door de veelzijdige pannen van Demeyere en kom proeven! In Eindhoven op zaterdag 6 april, in Amsterdam op zondag 7 april of in Utrecht op zaterdag 13 april.

SMEG

Al meer dan 60 jaar staan de producten van Smeg bekend om het elegante en smaakvolle ontwerp, die zijn voortgekomen uit de samenwerking met wereldwijd beroemede architecten. Kom ontdekken en proeven wat je met deze stijlvolle keukenapparatuur kunt. In Amsterdam op zaterdag 20 april, in Rotterdam op zaterdag 4 mei, in Eindhoven op zaterdag 11 mei of in Utrecht op zaterdag 18 mei.

Crock-Pot, Mixmaster Combo Foodsaver

Ontdek wat je kunt met deze geweldige keukenapparaten. Verse pasta maken en vlees draaien met de MixMaster Combo - bekend van Master Chef Australia - die veel meer kan dan kloppen, kneden en mixen. Langzaam garen in de Crock-Pot en genieten van gerechten zonder dat je lang in de keuken staat. Met Foodsaver houdt je verse ingrediënten langer vers en lekker in koelkast en vriezer. Laat je inspireren en proef tijdens een van de workshops, in Amsterdam op 4 mei, in Den Haag op 11 mei, in Rotterdam op 18 mei, in Eindhoven op 25 mei en in Utrecht op 1 juni.

Spaans temperament Lolea

Meet Lolea, de eerste premium frizzante sangría ter wereld! Sangría komt in verschillende soorten en maten en niet altijd van de beste kwaliteit. Tijd voor een sangría merk dat deze kwaliteit waarborgt, dachten vier vrienden uit de spaanse plaats Saragoza, en zo ontstond Lolea. Vanuit de eeuwenoude traditie van het maken van sangria, maakte zij hun eigentijdse recept. De oprichters geven daarmee hun eigen draai aan een eeuwenoude Spaanse traditie. Ervaar en proef Lolea zelf op zaterdag van 12:00 tot 17:00 uur in Amsterdam op 11 mei, in Amstelveen op 18 mei en in Rotterdam op 25 mei.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl