Food demonstraties

16 juni 2018 t/m 2 december 2018

amstelveen

amsterdam

den haag

eindhoven

maastricht

rotterdam

utrecht

In de winkels van de Bijenkorf geven verschillende merken smaakvolle demonstraties. Kom langs, leer en geniet van deze food experience.

true colours cava Een elegante bubbel

Deze Spaanse mousserende wijn is meer dan een Cava in een feestelijke en kleurrijke fles. De rijping van 14 maanden zorgt voor een heel elegante en blijvend fijne bubbel. Bovendien wordt er van iedere verkochte fles 0,50 gedoneerd aan het Bob Angelo Fonds. Op 18 aug in Den Haag, 1 sep in Eindhoven, 15 sep in Utrecht, 29 sep en 30 sep in Rotterdam.

Bekijk de cava

Lindt Overheerlijke chocolade

Kom langs en proef de zacht smeltende chocolade van Lindor omhuld met de fijnste Lindt chocolade. Op 8 september in Rotterdam, 15 september in Amsterdam, 22 september in Den Haag, 29 september in Utrecht, 6 oktober in Amstelveen, 13 oktober in Eindhoven en 14 oktober in Maastricht, van 12.00 - 18.00 uur.

AGROPOŠTA Kroatisch familierecept

Agropošta is een natuurlijke limonadesiroop, met liefde gemaakt volgens Kroatisch familierecept. Proef deze verrassende smaken zelf op zaterdag 29 september in de Bijenkorf Amsterdam en zondag 30 september in de Bijenkorf Utrecht, van 12.00 tot 16.00 uur.

Monty Bojangles Ontdek het land van Monty’s

De verfijnde chocolaatjes van Monty Bojangles staan bekend om zijn verrassende smaakcombinaties verpakt in kleurrijke doosjes. Proef de overweldigende smaken op 29 september in Rotterdam, 6 oktober in Den Haag en 7 oktober in Amsterdam, van 12.00 - 17.00 uur.

De Pepernotenfabriek Lekkerste tijd van het jaar

Ervaar de nieuwse smaken van de Pepernotenfabriek, dé hofleverancier van Sinterklaas. In Amsterdam op 17, 24 november en 1 december, Amstelveen op 17 november, Den Haag op 17, 24 november en 1 december, Eindhoven op 17, 24 november en 1 december, Maastricht op 17 november, Rotterdam op 17, 24 november en 1 december en 17 november in Utrecht, van 13.00 – 18.00 uur.

  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl