Food demonstraties

1 januari 2017 t/m 31 december 2017

amstelveen

amsterdam

den haag

eindhoven

maastricht

rotterdam

utrecht

In de filialen van de Bijenkorf geven verschillende merken smaakvolle demonstraties. Kom langs, leer en geniet van deze food experience.

High Tea

Vanaf nu kun je genieten van een high tea in één van de Bijenkorf restaurants of cafés in hartje centrum. Verrijk je bezoek aan de Bijenkorf met een high tea vóór, tijdens of na het winkelen en maak van je afternoon tea een genietmoment. Lees meer over de Bijenkorf High Tea

AGROPOŠTA

AGROPOŠTA is limonadesiroop met liefde gemaakt volgens traditioneel Kroatisch recept. Geniet tijdens het kruidenthema in de Bijenkorf restaurants van Agropošta natuurlijke limonadesiroop in de smaken lavendel, salie, vlierbloesem of munt. Voor deze siroop worden alleen jonge, wilde blaadjes geplukt van de plant, met de hand, net voordat de plant gaat bloeien omdat op dat moment de meeste aroma’s vrijkomen. Op onderstaande data worden productdemonstraties verzorgd door Agropošta.

Bekijk de Instagram-post

Van 13.00 tot 18.00 uur

de Bijenkorf Den Haag,
zaterdag 10 juni

de Bijenkorf Rotterdam,
zondag 11 juni

de Bijenkorf Eindhoven,
zaterdag 17 juni

de Bijenkorf Amsterdam,
zondag 18 juni

de Bijenkorf Utrecht,
zaterdag 24 juni

Neolea

Droom je ook weleens van een mediterraan leven? Van zon, natuur, romantische dorpspleintjes en heerlijk eten? Voor Nederlander Bart Jan Manten was alleen dromen niet genoeg en daarom vestigde hij zich in Griekenland waar hij in 2013 zijn bedrijf Neolea startte. Het doel? Al die smaken van die mediterrane droom in een stijlvolle, witte fles met de olijfhouten dop. Een Extra Vergine Olijfolie van de hoogste kwaliteit, met een minstens net zo mooi verhaal. Wij nodigen u graag uit bij de Bijenkorf om te komen proeven. Laat je inspireren door dit bijzondere product en leer alles over écht Extra Vergine Olijfolie.

Van 12.00 tot 18.00 uur

de Bijenkorf Rotterdam,
zaterdag 16 en zondag 17 juni

Liquido d'Oro

Net als bij wijn combineert elke smaak olijfolie op een andere manier met een gerecht. De ene olie past beter bij vis, de andere bij wild en weer een ander komt beter tot zijn recht bij alleen een stukje brood met zeezout. Maar hoe bepalen we welke (smaak) olijfolie geschikt is voor een bepaalde toepassing? Nu komen we tot de essentie van Liquido d’Oro: zij bieden niet alleen een olijfolie voor warm of koud gebruik, maar Liquido d’Oro vindt dat elke gerecht zijn eigen olijfolie verdient. De keuze van olijfolie is gebaseerd op ervaring en Italiaanse traditie. Wij nodigen u graag uit om te komen proeven!

Van 13.00 – 18.00 uur

de Bijenkorf Maastricht
zaterdag 3 juni

de Bijenkorf Amsterdam
zaterdag 17 juni

  • Verlanglijst
  • Filialen & Openingstijden
  • Klantenservice

Filialen & Openingstijden

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Minimaal 6 tekens met in ieder geval: 1 cijfer, 1 hoofdletter en 1 kleine letter