Vandaag voor 22.00 uur besteld, morgen in huis

Food demonstraties

18 mei 2018 t/m 18 augustus 2018

amstelveen

amsterdam

den haag

eindhoven

maastricht

rotterdam

utrecht

In de winkels van de Bijenkorf geven verschillende merken smaakvolle demonstraties. Kom langs, leer en geniet van deze food experience.

TUBES Een goed geschenk
raakt je persoonlijk

De kracht van het geven en de verrassing van het krijgen, is samen beleven. TUBES vangt de meest exclusieve producten in een elegante verpakking om te genieten van al het moois in het leven, samen of alleen. Wines, Teas. Oils & Spices. 16 juni van 12.00 - 17.00 uur in de Bijenkorf Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven en Utrecht.

Bekijk ons wijnaanbod

EXOTA Herinneringen
ophalen

Exota is een oud-Hollands merk dat in de jaren '70 van de markt verdwenen is. Sinds kort zijn deze nostalgische limonades in verschillende, unieke smaken en een vernieuwd retro jasje verkrijgbaar bij de Bijenkorf. Kom een glaasje proeven. 19 mei en 7 juli in Amsterdam, 26 mei en 14 juli in Rotterdam, 2 juni en 8 juli in Den Haag, 9 juni en 15 juli in Eindhoven, 16 juni en 21 juli in Utrecht, 23 juni en 22 juli in Amstelveen, 30 juni en 28 juli in Maastricht.

Bekijk onze limonadekannen

IL MIOGUSTO Een avondje uit

il miogusto® is de trendsetter op het gebied van vernieuwde Italiaanse wijncocktails. Wijncocktails zijn niet meer weg te denken uit het uitgaansleven. Deze drankjes op basis van wijn zijn zacht en lekker verfrissend. Wij hebben de meest verrassende combinaties gemaakt en nodigen je uit om bij de Bijenkorf te komen proeven. 26 mei in Eindhoven, 9 juni in Rotterdam en Amstelveen, 23 juni in Amsterdam, 30 juni in Den Haag, 14 juli in Maastricht, 28 juli in Amsterdam.

Bekijk het aanbod

NEOLEA Een mediterrane
droom

Droom jij ook van een mediterraan leven? Van zon, natuur, romantische dorpspleintjes en heerlijk eten? Alle smaken van deze mediterrane droom zijn te vinden in een stijlvolle, witte fles met een olijfhouten dop. Een Extra Vergine Olijfolie van de hoogste kwaliteit, met een minstens net zo mooi verhaal. Kom langs bij de Bijenkorf om te proeven en laat je inspireren door dit bijzondere product. Van 12.00 - 17.00 uur. 27 mei in Rotterdam, 9 juni in Amsterdam en 16 juni in Eindhoven.

Bekijk het product

WALLY AND WHIZ Vegan gummies

Nieuw, jong en innovatief, Nordic Gourmet gummies van Wally and Whiz. Dit Deense merk bestaat uit een unieke variëteit aan premium Gourmet gummies op basis van exotische ingrediënten. Wally and Whiz is glutenvrij, lactosevrij en vrij van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen én 100% vegan. Kom naar de Bijenkorf en laat je verrassen door deze unieke smaaksensatie. 19 mei in Utrecht, 3 juni in Den Haag, 8 juli in Eindhoven, 15 juli in Rotterdam, 11 aug in Amstelveen, 12 aug in Amsterdam, 18 aug in Maastricht.  

Bekijk onze vegan kookboeken

ILLY KOFFIE De ideale
koffie blend

De illy koffie blend is verkrijgbaar in bonen, gemalen koffie, Iperepresso capsules en servings. Ontdek de ruime keuzes in espresso, lungo en filterkoffie en probeer ook eens onze Monoarabica koffie. Kom proeven en genieten van de diverse koffie's en aroma's. Van 12.00 - 17.00 uur. 1 juni in Maastricht, 2 juni in Eindhoven, 3 juni in Utrecht, 9 juni in Den Haag, 10 juni in Rotterdam, 16 juni in Amsterdam, 17 juni in Amstelveen.

Bekijk illy's keukenapparatuur

NEUHAUS De Belgische
praline

De wereldbefaamde Belgische praline vindt zijn oorsprong in de geschiedenis van Neuhaus. Jean Neuhaus is de uitvinder van de praline in 1912 en eveneens de ontwerper van het speciale pralinedoosje, ook wel bekend als de 'ballotin'. Proef en beleef de tijdloze elegantie van de Neuhaus producten van dit seizoen tijdens de demonstraties in de Bijenkorf. 19 en 20 mei in de Bijenkorf Amstelveen, 26 mei in Maastricht.

Bekijk het aanbod
  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis bezorging. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis bezorging. Bekijk alle informatie over bezorgen en retourneren.

Minimaal 6 tekens met in ieder geval: 1 cijfer, 1 hoofdletter en 1 kleine letter

Lees hier het privacy statement

Ben je al in het bezit van een webshopaccount? Log hieronder in om direct gebruik te maken van gratis bezorging.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl