de Bijenkorf Food stories

Uit liefde voor eten heeft de Bijenkorf een eigen lijn ontworpen. Ontdek de prachtige serviezen en heerlijke delicatessen voor een gezellige maaltijd.
  • Home
  • icon--arrow-micro-rightFood stories
115 artikelen
Filter & sorteer
115 artikelen
48 van 115 gezien

Food Stories bij de Bijenkorf

Maak tafelen bijzonder met de lijn Food Stories van de Bijenkorf. In deze collectie vind je niet alleen prachtige serviezen, maar ook heerlijke delicatessen om je avond compleet te maken. Met de keuze van neutrale tinten en natuurlijke tinten creëer je rust, maar ook gezelligheid rond de eettafel. Ontdek de uitgebreide collectie van Food Stories exclusief bij de Bijenkorf!

Food Stories servies: van hoogwaardige kwaliteit

In de collectie van Food Stories kun je terecht voor stijlvol servies. Het meeste servies van Food Stories is vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit porselein. De mokken uit de collectie zijn vervaardigd van keramiek met reactief glazuur, waardoor iedere mok een eigen unieke kleurpatroon heeft. Het servies uit de collectie is makkelijk te combineren en komt in natuurlijke kleuren, waaronder zeegroen en mint, maar ook in modern zwart.

Verrukkelijke delicatessen van Food Stories

Naast het hoogwaardige servies biedt Food Stories dranken en delicatessen om je eettafel compleet te maken. Wordt het vanavond risotto met een glas wijn? Met Food Stories heb je verschillende soorten risotto van de beste kwaliteit rijst in unieke smaken. En als toetje kun je genieten van een kop verse thee of een kop koffie van Arabicaobonen, genieten!