Food stories Het verhaal

Shanice,

Uit liefde voor eten heeft de Bijenkorf een eigen lijn samengesteld: Food stories. Met in het assortiment alles voor een bijzondere maaltijd én tafel. Alles van de hoogste kwaliteit, gemaakt door zorgvuldig geselecteerde leveranciers die alleen met de beste ingrediënten en materialen werken.

Eindeloos tafelen

Elke maaltijd wordt bijzonder wanneer het geserveerd wordt op een prachtige tafel. Dek de tafel met het zwart én witte servies voor een speels effect. Maak het af met de gietijzeren pan, een donkerhouten borrelplank en de juiste tafeltextiel.

Smakelijk eten

Ook voor verschillende delicatessen ben je bij Food stories aan het juiste adres. Het assortiment bestaat uit onder andere acaciahoning, jams, azijnen en olijfolie. Alle producten zijn gemaakt van uitsluitend de beste ingrediënten. Maak je klaar voor een heerlijke smaakbeleving.

Koffie leuten & borrelen

Van 100% Arabica koffiebonen tot bier geïnspireerd op de Bijenkoningin: Food stories biedt voor ieder wat wils. Het assortiment dranken bestaat uit verschillende soorten koffie, 6 smaken losse thee, honingbier, Chardonnay en Champagne. Gedronken uit een Food stories kopje of flute smaken ze natuurlijk het best.

Ontdek de collectie Food stories

Bekijk alle producten
  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl