Foreo

Het Zweedse beauty-tech merk Foreo zet zich in voor intelligente manieren om voor jezelf en je huid te zorgen. Met de Foreo verzorgingstools zeg je gedag tegen onzuiverheden en ben je verzekerd van een stralende huid.

Foreo

2 artikelen
Filter & sorteer
2 artikelen
2 van 2 gezien

Foreo bij de Bijenkorf

Bij de Bijenkorf vind je binnenkort de kwaliteitsvolle schoonheidsproducten van het Zweedse merk FOREO. Niet alleen de kwaliteit voert de boventoon, maar ook de stijlvolle en kleurrijke designs van de verzorgingsproducten. Deze producten zijn een creatieve oplossing op het gebied van gezichtsverzorging. Dankzij de FOREO gezichtsrollers, oogverzorging en massagebehandelingen ervaar je een echte spa-ervaring, maar dan in eigen huis.

FOREO gezichtsverzorging voor een spa in huis

De producten van FOREO bieden meer dan alleen gezichtsverzorging, ze geven je huid namelijk een echte spa-ervaring. Zo bestaat de collectie onder andere uit de LUNA 2 reinigingsborstel van FOREO voor een ultieme reiniging en een anti-aging-effect. Dankzij de zachte siliconen noppen wordt de huid zacht, maar wel grondig gereinigd. Om onzuiverheden en make-upresten te verwijderen is de LUNA gezichtsborstel effectief. Completeer de behandeling met een Eye Massager om tekenen van vermoeidheid te elimineren en de huid te verstevigen.