Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Frédérique Constant

Frédérique Constant laat mensen genieten van luxe door het bieden van klassieke, Zwitserse horloges van hoogwaardige kwaliteit tegen toegankelijke prijzen. De horloges zijn klassiek, traditioneel en tijdloos. Frédérique Constant produceert de horloges en uurwerken zelf in haar manufactuur nabij Genève.

Frederique Constant

9 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
9 artikelen
9 van 9 gezien

Frédérique Constant bij de Bijenkorf

Ontdek de uitgebreide collectie horloges van Frédérique Constant voor dames en heren. Frédérique Constant ontwerpt luxe horloges met een klassiek, tijdloos ontwerp. De horloges zijn vervaardigd van geelgoud, roségoud en zilver. Elke analoge horloge is voorzien van een stijlvolle horlogeband van leer of staal.

Luxe horloges van Frédérique Constant voor dames en heren

De horloges van Frédérique Constant voor dames worden ontworpen in geelgoud, rosé goud en zilver. Ga voor een elegante stalen horlogeband in roségoud of kies voor een klassiek horlogeband in bruin leer. De dameshorloges van Frédérique Constant zijn voorzien van een gespsluiting, vlindersluiting of vouwsluiting. Bij de horloges voor heren van Frédérique Constant zijn de geel- en roségouden horloges met een horlogeband in bruin leer zeer geliefd. De meeste horloges hebben een wijzerglas met romeinse cijfers. Horloges van Frédérique Constant hebben een Zwitsers Quartz uurwerk of een automaat. Alle luxe horloges van Frédérique Constant zijn voorzien van hard saffierglas. Dit type glas is het sterkste horlogeglas ter wereld.

Over Frédérique Constant

Het bijzondere aan Frédérique Constant is dat het Zwitserse merk de horloges en uurwerken zelf produceert. Frédérique Constant ontwerpt en produceert de horloges in een eigen manufactuur vlakbij Genève. Elk Frederique Constant-horloge wordt met de hand geassembleerd om een optimale kwaliteit te garanderen. Zo wordt het ingewikkelde decoratieve werk met de hand gedaan, inclusief gedetailleerde gravures, de toepassing van het cirkelvormige patroon van Côtes de Genève, perlage en rhodiage. Op deze manier worden alle zichtbare onderdelen van het Frederique Constant-horloge prachtig versierd.