Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Tilda Swinton in Freedom of Fashion campagne

24 February 2016

De Bijenkorf ss16 modecampagne: Freedom of Fashion met actrice Tilda Swinton

Vanaf 24 februari start de Bijenkorf haar ‘Freedom of Fashion’ voorjaarscampagne. De hoofdrol in de nieuwe commercial is voor de Britse, met awards onderscheiden, actrice Tilda Swinton. Bekend van zowel arthouse als mainstream films en tevens een fashion icon. De fotografe Frederike Helwig regisseerde de commercial en schoot de campagnefoto’s waarin het vieren van je eigen stijl centraal staat.

De boodschap (voice over) is van Tilda Swinton zelf. Deze betrokkenheid vanuit de actrice is uniek. Dit leverde een prachtige tekst op passend bij het thema:

De boodschap van Tilda Swinton

The world is wide and high

And you are in it

Stay open

Cherish the authentic

Stay curious

Don't be afraid

The world is wide and freehearted

And the road winding

Celebrate every bend

Words can be overrated

Tell us who you are without them

Take yourself in your own two hands and hold it high and proud

Fly your flag with joy

De commercial

De commercial is te zien op tv vanaf woensdag 24 februari gedurende 3 weken en digitaal nu al via deze link+. Het Inspiration magazine is ook verkrijgbaar vanaf 24 februari met hierin de campagneshoot van Frederike Helwig en Tilda Swinton. Naast fysieke distributie is het magazine digitaal te bekijken op deBijenkorf.nl en in de Bijenkorf app.

Over de regisseur

Frederike Helwig is een Duitse fashion en portretfotografe en heeft voor vele grote, internationale titels gewerkt. Ze is bekend vanwege haar gemixte stijl van fotograferen, een combinatie van documentair en fashion.

Over Tilda Swinton

De Britse actrice won meerdere filmprijzen waaronder een Oscar. Ze speelde in vele films o.a Michael Clayton, Chronicles of Narnia en The Grand Budapest Hotel. Daarnaast is zij model, performancekunstenaar en dankbare muze voor modeontwerpers. Ze werkte eerder onder andere samen met Viktor & Rolf en Chanel.

Klik voor de inspirerende commercial+