Garmin

Met de elegante en functionele smartwatches van Garmin kun je optimaal tijd besteden aan je passie. De smartwatches van Garmin zijn uitgerust met de modernste technologieën. Bekijk de horloges en ontdek welk model het best past bij jouw stijl.
  • Home
  • arrow-small__rightGarmin

Garmin

90 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
Filter & sorteer
90 artikelen

Garmin bij de Bijenkorf

Word jij gelukkig van een multifunctioneel en stijlvol horloge? Dan zijn de horloges van Garmin de perfecte keuze. Of je nu op zoek bent naar een Garmin dames- of herenhorloge of specifiek op zoek bent naar een Garmin smartwatch of Garmin hybride horloge: in het assortiment aan horloges van de Bijenkorf vind je het perfecte Garmin horloge voor jou. Naast de verschillende type horloges biedt de Bijenkorf ook een aantal horlogelijnen van Garmin aan: Fenix, Vivomove, Vivoactive, Instinct en VENU. Wij lichten een aantal exemplaren van deze diverse lijnen voor je uit.

Welk Garmin horloge past bij jou?

Garmin’s meest uitgebreide en geavanceerde multisport GPS-smartwatch, de Garmin Fenix 6, is met zijn moderne technologie en batterijduur van veertien dagen een echte bestseller. Van fietsen tot zwemmen: met de Garmin Fenix 6 ben je overal op voorbereid. Ga je liever voor een minimaal design en een goede cardio-sessie? Dan is de Garmin Vivoactive 4 iets voor jou. Voor de avontuurliefhebbers is er de Garmin Instinct: met zijn stoere en sportieve uiterlijk verovert hij alle harten. Laat het horloge aan je pols schitteren met een mooie bijpassende Garmin horlogeband. Welk exemplaar is jouw favoriet?