Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Gc Watches

Gc Watches is een precisie horlogemerk met als handtekening prestigieuze Zwitserse kenmerken. Ontdek de hoogwaardige uurwerken, ontworpen om jezelf volledig te uiten.

Gc Watches

60 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
60 artikelen

GC Watches bij de Bijenkorf

Al meer dan 20 jaar geleden heeft de beroemde Franse ontwerper Paul Marciano Gc Watches opgericht. Zijn droom was om een uniek horlogemerk te creëren bestaande uit iconische Europese uurwerken van uitzonderlijke kwaliteit. En dat is gelukt. Vandaag de dag combineert Gc Watches Zwitserse precisie met een verfijning van de Franse stijl. Deze combinatie resulteert in een opvallende en unieke collectie voor zowel heren als dames.

Gc Watches voor dames en heren

Zowel in de dames- als in de herencollectie van Gc Watches voeren de horloges vervaardigd van RVS de boventoon. De herenhorloges zijn wat robuuster en de Gc Watches voor dames hebben een subtieler design. Daarbij heb je de keuze uit een breed kleurenpalet. Van klassiek gouden en zilveren horloges tot aan in-het-oog-springende witte en blauwe horloges. Waar je ook voor kiest: met een horloge van Gc Watches ben je voorzien van prachtig uurwerk van hoogwaardige kwaltieit.