Geef een uniek cadeau

1 december 2017 t/m 31 december 2017

amstelveen

amsterdam

den haag

eindhoven

maastricht

rotterdam

utrecht

Van 9 t/m 24 december staat de Bijenkorf in het teken van uniek zijn. Laat je parfumflacon, portemonnee of zelfs je onderbroek personaliseren.

Djorvie Krüs Feestelijke illustratie

Modeontwerper en illustrator Djovrie Krüs maakt op verzoek een miniposter of boekenlegger als unieke persoonlijke toevoeging aan een cadeau. Op 16 december van 12.00 – 17.00 uur in de Bijenkorf Maastricht.

Nubikk

Als je een paar Nubikk-damesschoenen wilt uitkiezen in de Bijenkorf Rotterdam of Utrecht, dan hoef je maar een ding te doen. Kom naar een van de twee winkels en probeer met een muntje een raam open te maken. Lukt het? Dan win je een paar zelfgekozen Nubikk-schoenen uit de winkel. In Maastricht op 16 december van 12.00 - 19.00 uur en op 17 december van 12.00 - 18.00 uur. In Den Haag op 23 december van 12.00 - 19.00 uur en op 24 december van 12.00 - 18.00 uur.

Bekijk de collectie

Chanel

Verwen jezelf of een ander met een cadeau van CHANEL. De illustratrice bij de CHANEL-counter maakt van jouw CHANEL-tasje een bijzonder one of a kind item. Op 16 december van 10.00 – 20.00 uur in de Bijenkorf Den Haag, op 23 december van 10.00 – 20.00 uur om de Bijenkorf Amsterdam en op 24 december van 10.00 – 17.00 uur in de Bijenkorf Rotterdam.

Bekijk de collectie

Geef een uniek cadeau

Wil je een bijzonder cadeau voor de feestdagen een persoonlijk tintje geven? Kom dan langs bij de Bijenkorf. In december kan je bij veel merken jouw cadeau gratis laten signeren, borduren of graveren met initialen of een persoonlijke boodschap. Bekijk in de actievoorwaarden wanneer welke merken meedoen.

Underwear Calvin Klein

Mooi om te geven en om te krijgen: ondergoed met initialen erop geborduurd. Laat jouw Calvin Klein Underwear cadeaus personaliseren voor een extra personal touch. Van 12.00 - 18.00 uur op 16 en 17 december in de Bijenkord Den Haag.

Bekijk de collectie

La Mer

Ontvang een gepersonaliseerd geschenk bij aankoop van La Mer-producten. Op 16, 17, 23 en 24 december in de Bijenkorf Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.

Bekijk de collectie

Blond

In het atelier van Blond Amsterdam in de Amsterdamse Pijp worden al sinds 2001 veel persoonlijke limited editions gemaakt. Dat gebeurt nu ook bij de Bijenkorf Amsterdam. Kies één van de vijf handgeschilderde petit fours in kerstthema en laat er een persoonlijke tekst bijschrijven. Ontvang jouw originele cadeau voor de kerst. De kosten hiervan zijn 20,00 per petit four, exclusief de verzendkosten. Op 16 en 17 december van 13.00 -17.00 uur in de Bijenkorf Amsterdam.

Bekijk de collectie

Givenchy

Op zoek naar een uniek cadeau voor de feestdagen? Kom dan langs bij onze counter en laat jouw Givenchy-parfum of Le Rouge Lipstick bij aankoop graveren met een persoonlijke boodschap. Op 16 en 17 december in de Bijenkorf Amsterdam.

Bekijk de collectie

Zoe Karssen

Zoe Karssen is een Nederlands-Britse ontwerpster. Ze staat bekend om haar high-end casual stijl die altijd is voorzien van een rock-achtige vibe. Op zaterdag 16 december zal het team van Zoe Karssen in de Bijenkorf in Den Haag canvas tassen personaliseren. Bij aankoop van een artikel van Zoe Karssen ontvang je een unieke tas cadeau.

Persoonlijke boodschap graveren

Laat een persoonlijke boodschap of inititalen graveren bij de glasgraveerder of de lasergraveerder. Bijvoorbeeld op een horloge of een fles parfum. Of op een koksmes of een leren notitieboekje.

Glasgraveerder
de Bijenkorf Amstelveen
16 december
de Bijenkorf Den Haag
17 december
de Bijenkorf Utrecht
16 december
de Bijenkorf Maastricht
17 december
de Bijenkorf Eindhoven
16 en 17 december

Lasergraveerder
de Bijenkorf Amsterdam
Gehele maand december
de Bijenkorf Maastricht
Gehele maand december
de Bijenkorf Amstelveen
16 en 17 december

Cre8

CRE8 is een winkel én werkplaats waar alles draait om digitaal fabriceren, met technieken als 3D-printen en lasersnijden. Zo maakt en verkooopt CRE8 zelfontworpen producten, van originele lampen tot unieke sieraden en personaliseerbare kinderproducten. CRE8 maakt voor jou ter plekke een zeer persoonlijk cadeau voor de feestdagen: De Naamkerstbal. Met een kleine snijmachine snijdt CRE8 kerstballen uit hout of plexiglas met elke gewenste naam daarin verwerkt. Op 16 en 17 december in Rotterdam.

Dior

Maak jouw Dior kerstcadeau nu nog persoonlijker. Bij aanschaf van een Dior-geur kan jouw flacon ter plekke voor je gegraveerd worden met een persoonlijke tekst. Hiervoor nodigen wij je uit om op 23 december van 12.00 – 20.00 uur naar de Dior-counter in de Bijenkorf Amsterdam en Rotterdam te komen. Ook op 24 december van van 12.00 - 18.00 uur bij de Dior-counter in de Bijenkorf Amsterdam en Den Haag kan je jouw flacon laten graveren.

Bekijk de collectie

Levi's

Laat jouw aankoop van Levi's® customizen bij de enige echte Levi’s® Tailor Shop op de damesafdeling. Op 16 en 17 december in de Bijenkorf Utrecht.

Bekijk de collectie

Neolea

Dat Neolea Extra Virgin Olive Oil echt de lekkerste olijfolie is, kan je persoonlijk proeven en ervaren bij de Bijenkorf. Je kan er ook een persoonlijk boodschap bij schrijven voor degene die dit smaakvolle cadeau krijgt. Voor iedere verkochte fles schenkt Neolea een fles aan de Nederlandse Voedselbank. Volg en deel dit bijzondere verhaal via #GIFTOFTASTE. Op 17 december 12.00 – 18.00 uur in de Bijenkorf Rotterdam.

monogram machine Coach

Luxe leren cadeaus voor de feestdagen. Kom langs en ontdek de feestcollectie van Coach. Laat ook je monogram op je tas aanbrengen*. Je kunt kiezen uit een pallet aan kleuren, lettergrootten en stempels. Tevens ontvang je bij aankoop van 295,- of meer een cadeau van Coach. *de monogram service geldt bij aankoop van een geselecteerd Coach product van 11 t/m 24 december in Rotterdam.

Bekijk de collectie

Michael Kors

Bij elke aankoop van een Mercer tote bag kan je een bijpassende leren tag kiezen. Voor het komend feestseizoen plaatst Michael Kors hier eem mooie monogram op. De gehele maand december in de Bijenkorf Amsterdam.

Lois

Lois Jeans maakt de perfecte fit nu nog persoonlijker. Laat je nieuwe jeans na aankoop borduren bij onze ‘Lois Love Letters’ stand. Samen met Lois Jeans vind je de juiste woorden om je eigen jeans of het cadeau voor je geliefde nog unieker te maken. Van initialen tot lieve woorden, versier je jeans met een beetje extra poëzie. Op 16 en 17 december van 12.00 – 18.00 uur in de Bijenkorf Amstelveen.

Bekijk de collectie

Wood'd

Bij aankoop van een Wood’d iPhone cover kan je deze gratis laten graveren met een persoonlijke boodschap, naam of initialen. Op 9 en 10 december in de Bijenkorf Amsterdam. Op 16 en 17 december in de Bijenkorf Utrecht.

Bekijk de collectie

Wrangler

Laat die nieuwe Wrangler customizen met de ultrasonische high speed borduurmachine en creëer met naam, initialen en/of designs een hoogstpersoonlijk uniek exemplaar. Op 16 en 17 december in de Bijenkorf Amsterdam.

Diesel

Say no to uncool wool en dump je lelijke kersttrui. Deze winter vecht Diesel tegen uncool wool met behulp van een cool schaap

Ieder jaar als de feestdagen in de winter er weer aankomen, dringen lelijke kersttruien huizen over heel de wereld binnen; ooit een ironische traditie, maar deze truien hebben hun grappige voorkomen al weer snel verloren en zijn ontzettend saai geworden.

Om het vuurtje onder deze wereldwijde rebellie tegen lelijke kersttruien flink op te stoken, heeft Diesel voor de Fall/Winter collectie 2017 de hulp ingeroepen van de hoogste autoriteit op het gebied van warm, zacht wol. Wie kan er immers beter dan een schaap helpen nee te zeggen tegen uncool wool? Een cool Diesel schaap, gekleed in een leren jack en denim, zal de brand ambassador zijn van de nieuwe global holidays campaign.

Op zaterdag 16 en zondag 17 december benadrukken we nog eens de foute kersttradities. Bij de Bijenkorf in Amsterdam kun je een levensgrote ‘foute’ kerstkaart maken met het Diesel schaap op de achtergrond. De kerstkaart kun je printen maar ook direct digitaal versturen naar je vrienden en familie of posten op social media.

Geniet van de feestdagen en Say No To Uncool Wool.

de Bijenkorf Amsterdam
16 en 17 december

Moleskine

Laat van jouw notebook of planner een uniek exemplaar maken met een persoonlijke boodschap op de kaft. Elke keer dat je het gebruikt, wordt zo een bijzonder moment. Op 16 en 17 december van 11.00 – 19.00 uur in de Bijenkorf Amsterdam

Bekijk de collectie

Moon Boots

Vind je jouw net aangeschafte Moon Boots Nylon White toch een beetje saai? De kunstenaar bij de personalisatiestand maakt er een uniek paar van, helemaal naar jouw wensen. Op 16 december van 10.00 – 20.00 uur in de Bijenkorf Eindhoven.

Bekijk de collectie

Secrid

Laat jouw Secrid-Cardprotector nog mooier maken met een gratis lasergravure. In 30 seconden een uniek persoonlijk cadeau voor iemand die het verdient. Op 16 en 17 december in de Bijenkorf Utrecht. Op 23 en 24 december in de Bijenkorf Amsterdam.

Bekijk de collectie

Dopper

Jij bent uniek. Van dat moedervlekje boven jouw bil tot die veel te grote kleine teen en dat plukje haar dat altijd rechtop je hoofd blijft staan. Je onderscheidt jezelf in alles. Dus wil je ook de wereld redden in stijl. Dat kan met een customized Dopper; de duurzame waterfles die matcht bij jouw imago.

Met een gepersonaliseerde Dopper bespaar je veel plastic afval van wegwerpflesjes. Hard nodig want jaarlijks belandt zo’n 8 miljoen ton plastic in onze oceanen. Hoe je dat doet is simpel. Selecteer een design of ga helemaal los met jouw eigen afbeelding of tekst. In het voorbeeld zie je het eindresultaat. Je hoeft niet eens een opfriscursus afwassen bij je oma te volgen, want de bedrukte cup kan gewoon in de vaatwasser. Speciaal voor deze dag kun je hét speciale Bijenkorf design op jouw Dopper geprint krijgen!

de Bijenkorf Maastricht
zaterdag 16 december van 09.00 - 20.00 uur

Tubues

Stel jouw eigen perfecte geschenk samen met de bijzonde wijnen, gearomatiseerde oliën, exotische kruiden of unieke theemelanges van Tubes. Drie elegante ‘by the glass’ verpakkingen, samen in een chique set. Speciaal voor de feestdagen kan je een persoonlijke boodschap toevoegen. Op 16, 17, 23 en 24 december in de Bijenkorf Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven en Utrecht.

Bekijk de collectie

Samsonite

Speciaal voor de feestdagen is er een mooi gepersonaliseerd Samsonite product in de aanbieding. Bij aankoop van een Samsonite S’Cure koffer kan je gratis je koffer laten personaliseren. Kies zelf eerst de kleur van je koffer en vervolgens ook je favoriete kleur voor de sloten en het handvat. Maak een combinatie met de 4 kleuren koffers en de 9 verschillende kleuren handvaten en sloten. Zo zijn er meer dan 2500 combinaties mogelijk om je eigen S’Cure koffer samen te stellen. Stel een koffer samen die helemaal past bij jouw stijl of verras familie en vrienden met een uniek cadeau voor de feestdagen.

de Bijenkorf Amsterdam
16 en 17 december
de Bijenkorf Den Haag
16 en 17 december
de Bijenkorf Eindhoven
16 en 17 december

Wild Poppies

Wat geef je iemand die alles al heeft? Iets persoonlijks. Niet iedereen heeft tijd om zelfs iets te maken, of uren door een winkelstraat te sjokken. Met Wild Poppies geef je een cadeau dat persoonsgebonden is. En daardoor uniek, origineel en bijzonder. Wild Poppies verpakt de kerstballen in een verhaal. You buy a story, not a product. Dat is de visie van Wild Poppies. De missie? Herinneringen en verhalen maken. Keer op keer. Kom op 16 en 17 december naar de Bijenkorf in Rotterdam om advies te krijgen van de kerststylist van Wild Poppies.

Vakhuis

De professionele borduurders van Vakhuis voorzien handdoeken, lakens en slopen, kortom al uw bed- en badtextielaankopen bij de Bijenkorf, van uw eigen persoonlijke borduursel. Dit kan een naam, initialen, een datum of bijvoorbeeld een ster zijn.

de Bijenkorf Rotterdam
zaterdag 16 december van 9.30 - 20.00 uur
de Bijenkorf Amsterdam
zondag 17 december van 11.00 - 21.00 uur

  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

GRATIS BEZORGING (VANDAAG VOOR 22.00 UUR BESTELD, MORGEN IN HUIS)

Bezorgmethode Met account
Bezorgen PostNL (3,95) gratis
Ophalen in Bijenkorf-winkel (gratis) gratis
Ophalen PostNL Pakketpunt (2,95) gratis
Avondbezorging PostNL (3,95) gratis

Extra services voor nog meer gemak

Zondagbezorging door PostNL 7,95
Bezorging op afspraak door PostNL 7,95

Gratis bezorging wanneer jij wilt met ShippingPlus

We bezorgen jouw pakketjes wanneer en waar je maar wilt. Ook op zondag, 's avonds en binnen een tijdvak van 2 uur.


Gratis retourneren

Retourneren is eenvoudig, snel en gratis. Retourneren is eenvoudig, snel en gratis. Er zijn verschillende mogelijkheden om je webshopbestelling te retourneren. Speciaal voor de feestdagen: voor webshop-aankopen tussen 13 november t/m 20 december geldt een langere retourtermijn van 28 dagen. 

PostNL Pakketpunt gratis
PostNL pakketbezorger gratis
Bijenkorf-winkel gratis

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis bezorging. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis bezorging. Bekijk alle informatie over bezorgen en retourneren.

Minimaal 6 tekens met in ieder geval: 1 cijfer, 1 hoofdletter en 1 kleine letter

Lees hier het privacy statement

Ben je al in het bezit van een webshopaccount? Log hieronder in om direct gebruik te maken van gratis bezorging.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl