Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Gerard Darel

Het Franse merk Gerard Darel staat voor een opvallende, tijdloze en verfijnde klassieke look. Dit merk is een must-have in de garderobe van modebewuste vrouwen die steeds op zoek zijn naar de perfecte outfit.

Gerard Darel

278 artikelen
  • Dames
  • Wonen
Filter & sorteer
278 artikelen

Gerard Darel bij de Bijenkorf

Sinds 1971 belichaamt het Franse Gerard Darel dé authentieke en kenmerkende Parijse klasse. Met zijn minimalistische, chique en ultra-vrouwelijke stijl is Gerard Darel al meer dan veertig jaar hét toonbeeld van Franse elegantie. Het tijdloze en gedurfde modelabel omarmt klassieke designs, vrouwelijke silhouetten en hoogwaardige materialen. Deze elementen vind je rijkelijk terug in de Gerard Darel jurken en Gerard Darel jassen. De items van Gerard Darel zijn onmisbaar in de garderobe van de moderne en modebewuste vrouw van vandaag.

Tijdloze Franse elegante met Gerard Darel

De collecties van het modelabel zijn ingetogen, klassiek en geraffineerd. De ontwerpen kenmerken zich door de terughoudende bejegening ten opzichte van patronen en tinten. Dit resulteert in eenvoudige items die oneindig draagbaar zijn en een tijdloos onderdeel zullen uitmaken van de garderobe van iedere vrouw met een onberispelijk gevoel voor stijl. Een Gerard Darel blouse beschikt over deze smaakvolle karakteristieken en vormt daarom een rijke aanvulling aan jouw armoire. De zorgvuldig samengestelde collectie van Gerard Darel shop je in de online winkel van de Bijenkorf.