Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Gerry Weber

Het creëren van elegante mode, waar een vrouw zich zelfverzekerd in kan voelen, is een belangrijk uitgangspunt voor de ontwerpers van Gerry Weber. Iedere collectie bevat stijlvolle modellen met een goede pasvorm en een mix van prachtig op elkaar afgestemde kleuren. Vrouwelijk met moderne accenten, dat is Gerry Weber.
  • Home
  • arrow-small__rightGerry Weber
231 artikelen
Filter & sorteer
231 artikelen

Gerry Weber bij de Bijenkorf

Gerry Weber is een damesmodemerk voor vrouwen die waarde hechten aan kwaliteit en degelijkheid, maar ook aan een stijlvolle manier van kleden. Het creëren van elegante mode, waar een vrouw zich zelfverzekerd in kan voelen, is een belangrijk uitgangspunt voor de ontwerpers van Gerry Weber. Iedere collectie bevat stijlvolle modellen met een goede pasvorm, en een mix van prachtig op elkaar afgestemde kleuren. De stijl van Gerry Weber is te omschrijven als klassiek, met moderne accenten. Prints, zoals strepen en bloemen, komen veelvuldig terug in de collecties.

De geschiedenis van Gerry Weber

Het modehuis Gerry Weber is ontstaan in 1973 in Halle, een stad in Duitsland en werd opgericht door Gerhard Weber en Udo Hardieck. Men startte oorspronkelijk met de productie van damesbroeken maar al snel werd de collectie uitgebreid met een volledig assortiment aan damesmode.

De visie van Gerry Weber

Gerry Weber wil met haar collectie een groot publiek vrouwen bereiken die graag stijlvol en afwisselend gekleed gaan. De kleding kan zowel casual als chique gedragen worden. Gerry Weber wil haar vaste klanten graag de mogelijkheid geven de kleren te combineren, daarom brengt het merk dan ook collecties uit waarbij dat goed kan.

De collectie van Gerry Weber

De kleding van Gerry Weber is goed draagbaar en voor iedereen herkenbaar aan de kwaliteit. Er worden ieder seizoen nieuwe kledingstukken toegevoegd aan het assortiment. De mode van Gerry Weber wordt gekenmerkt door de uitstekende pasvorm, het feit dat de stijlvolle mode geschikt is voor alle leeftijden. Daarnaast is de kleding beschikbaar in de maten 36 tot 48.

In de collectie zitten veel mooie truien en vesten die zowel in de zomer als in de winter gedragen kunnen worden. De vesten hebben een mooie pasvorm en zijn zowel lang als kort verkrijgbaar. De vesten kunnen mooi gecombineerd worden over een van de vele jurken uit deze collectie maar gaan ook mooi samen met een top en pantalon.

De mooie tops en truitjes van Gerry Weber zijn voorzien van aparte prints waardoor ze een unieke uitstraling krijgen. Combineer deze met rustige kleuren om het geheel neutraal te houden. Een top kan ook erg leuk in een Gerry Weber rok gedragen worden, met daar over eventueel een jasje of vest. Maak je outfit helemaal af met een mooie sjaal met een print. Knoop hem voor een mooi effect één keer om of sla hem wat vaker om voor wat meer warmte.