Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Gerry Weber

Het creëren van elegante mode, waar een vrouw zich zelfverzekerd in kan voelen, is een belangrijk uitgangspunt voor de ontwerpers van Gerry Weber. Iedere collectie bevat stijlvolle modellen met een goede pasvorm en een mix van prachtig op elkaar afgestemde kleuren. Vrouwelijk met moderne accenten, dat is Gerry Weber.

Gerry Weber

182 artikelen
Filter & sorteer
182 artikelen

Gerry Weber bij de Bijenkorf

Gerry Weber is een damesmodemerk voor vrouwen die waarde hechten aan kwaliteit en degelijkheid, maar ook aan een stijlvolle manier van kleden. Het creëren van elegante mode, waar een vrouw zich zelfverzekerd in kan voelen, is een belangrijk uitgangspunt voor de ontwerpers van Gerry Weber. Iedere collectie bevat stijlvolle modellen met een goede pasvorm, en een mix van prachtig op elkaar afgestemde kleuren. De stijl van Gerry Weber is te omschrijven als klassiek, met moderne accenten. Prints, zoals strepen en bloemen, komen veelvuldig terug in de collecties. Kortings items van Gerry Weber vind je in de Gerry Weber sale.

Casual chique damesmode van Gerry Weber

Het modehuis Gerry Weber is ontstaan in 1973 in Halle, Duitsland. Gerry Weber wil met haar collectie damesmode een groot publiek vrouwen bereiken die graag stijlvol en afwisselend gekleed gaan. De kleding kan zowel casual als chique gedragen worden. Gerry Weber wil haar vaste klanten graag de mogelijkheid geven de kleren te combineren, daarom brengt het merk dan ook collecties uit waarbij dat goed kan. Zo kunnen de Gerry Weber truien en vesten mooi gecombineerd worden over een van de vele jurken of rokken van Gerry Weber maar gaan ook mooi samen met een top en pantalon.

Veelzijdige Gerry Weber collecties

Kleding van Gerry Weber is goed draagbaar en voor iedereen herkenbaar aan de kwaliteit. Er worden ieder seizoen nieuwe kledingstukken toegevoegd aan het assortiment. De mode van Gerry Weber wordt gekenmerkt door de uitstekende pasvorm, en de stijlvolle collecties die uitstekend met elkaar te combineren zijn. Zo is de mooie Gerry Weber Edition collectie voorzien van aparte prints waardoor de items een unieke uitstraling krijgen. Combineer deze met rustige kleuren uit Gerry Weber Collection om het geheel neutraal te houden. Maak je outfit helemaal af met een stijlvolle jas van Gerry Weber.