Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Gestuz

Met een frisse blik op Scandinavische simpelheid creëert Gestuz tijdloze, go-to items met een relaxed chique uitstraling. De stukken versmelten moeiteloos met het dagelijkse leven van de moderne vrouw.

Gestuz

38 artikelen
Filter & sorteer
38 artikelen
38 van 38 gezien

Gestuz bij de Bijenkorf

Sanne Sehested, de oprichtster van Gestuz, wilde een merk creëren dat geïnspireerd was door haar eigen garderobe samen met het soort energie en gevoel dat mode volgens haar aan de drager zou moeten geven. Ze zocht naar kledingstukken en ontwerpen die de kracht van vrouwen benadrukt. De items van Gestuz zijn elegant en tijdloos op een sobere basis, met natuurlijke en aarde tinten. Gestuz is actief bezig met het duurzaam en ethisch produceren van hun items, zo hebben ze verschillende targets die de sociale verantwoordelijkheid beamen.

Gestuz: Scandinavische eenvoud met een hint naar glamour

De items van Gestuz hebben een hint naar glamour op een nonchalante manier. Zo zijn er cocktailjurken met glanzende pailletten, maar ook bohemian stijl rokken of complete pantsuits. De ontwerpen van Gestuz zijn eenvoudig, doch elegant. De items zijn dusdanig ontworpen dat je ze gemakkelijk draagt van kantoor naar een avondje uit. Ontdek de zachtste Gestuz vesten, tijdloze blouses en leren broeken in het assortiment van Gestuz bij de Bijenkorf.