DIOR Geuren voor dames

Naast de legendarische modecollecties staat DIOR natuurlijk ook bekend om de unieke parfums. Sensueel, stoutmoedig, ontwapenend: iedere DIOR geur is een ode aan de vrouw en haar schoonheid.

38 artikelen
  • Eau de Parfum
  • Eau de Toilette
  • Parfum
Filter & sorteer
  • 38 artikelen
38 van 38 gezien

DIOR geuren bij de Bijenkorf

In 1946 veranderde Christian Dior het modebeeld met de revolutionaire New Look. Deze klassieke vrouwelijke look werd tegelijk gepresenteerd met de geur Miss Dior. Deze geur was de finishing touch, ontworpen om een spoor van verlangen achter te laten overal waar de DIOR vrouw voet zet. Miss Dior was de eerste geur van de legendarische couturier. Later volgden het verleidelijke Poison en het bloemige J’adore: een ode aan de vrouw en haar stoutmoedigheid. Voor heren biedt DIOR onder andere de vrijgevochten en sensuele geur Sauvage en het mythische Fahrenheit.

De parfumwereld van DIOR

De parfumwereld van DIOR wordt gekenmerkt door een provocatieve spirit en een onevenaarbare savoir-faire. Iedere DIOR creatie is een unieke compositie, de perfecte balans tussen de rijke DIOR traditie en bloeiende creativiteit. DIOR haalt veel inspiratie voor zijn geuren uit de streek rond Grasse. Hier voelde DIOR zich net zo parfumeur als couturier.

  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl