Eau de Cologne voor Dames

Ga voor een subtiele geursensatie met een Eau de cologne voor dames. De meest verassende geurcombinaties vind je natuurlijk bij Jo Malone London. Of kies jij voor het eerbetoon aan frisheid van Hermès?

51 artikelen
  • Eau de Cologne
  • Eau de Parfum
  • Eau de Toilette
  • Parfum
  • Parfumsets
Filter & sorteer
  • 51 artikelen
48 van 51 gezien

Ga voor een subtiele geursensatie met een Eau de cologne voor dames. De meest verassende geurcombinaties vind je natuurlijk bij Jo Malone London. Of kies jij voor het eerbetoon aan frisheid van Hermès?

Eau de Cologne bij de Bijenkorf

Bij de Bijenkorf vind je een uitgebreid assortiment aan eau de cologne voor dames. Deze lichte en frisse geuren zijn ideaal wanneer je lekker wilt ruiken zonder dat de geur overheerst. Voor de meest verassende geurcombinaties kan je terecht bij Jo Malone London. Dit Britse merk biedt ook luxe cadeauverpakkingen. Het ideale cadeau voor feestdagen of verjaardagen! Daarnaast kan je voor een levendige geur ook bij Hermès terecht. Ga voor Eau de Pamplemousse Rose of Eau de Narcisse Bleu.

Wat is Eau de Cologne nu precies?

Eau de Cologne is een licht geconcentreerd parfum dat niet lang blijft hangen. Eau de Cologne bevat een concentratie van parfum oliën van slechts 2% tot 4%, in tegenstelling tot parfum dat een concentratie van 20% tot 30% pure parfum olie bevat. Eau de Cologne zorgt dan ook voor een heerlijk lichte geursensatie die niet lang blijft hangen. De term wordt voornamelijk gebruikt voor mannelijke geuren.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl