ghd

Draadloze Styler On the go - Limited Edition haarstylingsset

339,-
ghdghd Draadloze Styler On the go - Limited Edition haarstylingsset245609006200000
info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online of  bekijk of het artikel vanuit de winkel kan worden verzonden.

Ga groots, ga voor luxe met onze ultieme on the go cadeauset. Bevat onze ghd unplugged™ draadloze styler, zodat je overal een goede haardag hebt. Inclusief ghd bodyguard - hittebeschermende spray in reisformaat, ghd mini paddle borstel en hittebestendige reisetui.

Van de sportschool tot een avondje uit, van kantoor tot een feestje, geef je stijl een boost met de ghd unplugged portable stijltang. De ghd unplugged bevat Dual-zone technologie met keramische verwarmingselementen, zodat je verzekerd bent van dezelfde prestaties van een gewone ghd styler, voor altijd en overal goede haar. Dit is de must-have voor in je tas om je stijl waar je maar wilt te perfectioneren. De ghd unplugged draadloze styler heeft een optimale styling temperatuur van 185°C, die constant gecontroleerd wordt over de hoogglans styling platen en levert gladde, glanzende resultaten zonder extreme hitte. De ghd unplugged stijlt tot 20 minuten lang onafgebroken*, met een constante temperatuur van 185ºC en gegarandeerde ghd prestaties. De gebruiksduur is geoptimaliseerd om consistente, krachtige prestaties te leveren, ondanks het meeneemformaat - zodat je onderweg snel en efficiënt superieure, gladde resultaten kunt bereiken. Voor optimaal gebruik moet het apparaat tussen elke stylingsessie worden opgeladen om de levensduur van de batterij te optimaliseren. Voorzien van hoogglans platen, een lichte keramische coating voor een soepele, breukvrije styling met 65% meer glans**. Of je nu een steile look wilt creëren na het reizen of krullen voor een avondje uit, jij neemt je stijl overal mee naar toe.

Dankzij de hybride co-lithiumtechnologie met een geavanceerde, duurzame lithium-ionbatterij kan de ghd unpluged stijltang in slechts 2 uur worden opgeladen voor een gemakkelijke, on the go styling. Dankzij het compacte ontwerp en oplaadbaar via het stopcontact, de auto of laptop, is de ghd unplugged stijltang je beste vriend onderweg. Met een continue styling van 20 minuten*, een luxe reisetui en technologie die geschikt is voor in het vliegtuig, neem je je eigen ongekende ghd stijl overal mee naartoe.

Houd je stijl altijd en overal op salonniveau, zonder ergens aan vast te zitten.

*Exacte gebruiksduur hangt af van het haar en styling gewoonten
**technische testen tov natuurlijk gedroogd haar

Inclusief ghd bodyguard - heat protect spray in reisformaat, ghd mini paddle brush en hittebestendige reisetui.*

ghd unplugged :

- Hybride Co-lithiumtechnologie:
bevat een geavanceerde lithium-ionbatterij voor krachtige ghd-prestaties onderweg

- Dual-zone technologie:
met dual-zone technologie door op maat gemaakte keramische verwarmingselementen om een consistente optimale styling temperatuur van 185ºC te garanderen voor gezond uitziende resultaten.

- Draadloze stijltang voor gebruik onderweg:
de must-have voor in je tas om je stijl waar je maar wilt te perfectioneren.

- Hoogglanzende platen:
dunne keramische coating voor een gladde, breukvrije styling en strakke resultaten met 65% meer glans*.

- Slimme batterijniveau-indicator:
hou de gebruiksduur in de gaten met de batterijlevensduur-indicator, waarbij elk lampje staat voor 20% van de batterijduur. Wanneer de unplugged opwarmt, verbruikt hij energie, waardoor de gebruiksduur per stylingsessie kan variëren. Voortdurend stylen maximaliseert de gebruikstijd.

- Strak, ergonomisch design:
ontworpen om mee te nemen en diverse styling, creëer steile looks, bouncy krullen en beachy waves met ghd unplugged.

- USB-C opladen:
laad in slechts twee uur op via je laptop, in je auto of ieder USB-C stopcontact.

- Vliegtuig vriendelijk:
goedgekeurd om veilig mee te nemen in cabine- en ruimbagage, zodat je jouw stijl overal ter wereld mee naartoe kunt nemen.

- 2 jaar garantie

- ghd unplugged kan niet worden gebruikt terwijl deze aan het opladen is

Bekijk meer