ghd

Gold Hair Straightener Gift Set - Limited Edition stijltang geschenkset

229,-
ghdghd Gold Hair Straightener Gift Set - Limited Edition stijltang geschenkset245609005900000
info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online of  bekijk of het artikel vanuit de winkel kan worden verzonden.

Geef goud met de ghd gold® styler gift set, bestaande uit onze cultklassieker, een paddle brush en een luxe hittebestendige opbergetui*.

Onthul dit feestseizoen gladder, steiler en gezonder** haar met de ghd gold® styler. Voorzien van dual-zone technologie voor een constante optimale stylingtemperatuur van 185ºC , voor prachtige, langdurige resultaten zonder extreme hitte. Het strakke, ronde design is geschikt voor alle haartypes en perfect voor het maken van iedere partylook die je maar wenst. Van klassiek steil tot duizelingwekkende krullen tot beach waves..

Ideaal voor een snelle, dagelijkse styling. De gladde, afgeronde zwevende platen glijden moeiteloos door het haar voor frizz free, glanzende resultaten van haaraanzet tot punt. Berg je styler veilig op in de hittebestendige etui*. Maak je look extra glad en fixeer deze met de ghd borstel, voor een professionele finish waar je zelfs tijdens de wildste feesten plezier van hebt.

Vier good hair days met de ghd gold® advanced styler gift set.

*hittebestendige etui mag uitsluitend gebruikt worden met  ghd producten
**in een test met 128 consumenten, significant meer consumenten waren het eens dat ghd gold beter is dan de ghd V styler als het gaat om steiler, gladder, glanzender en gezonder uitziend haar.

Bekijk meer