ghd

Helios Professionele Föhn Couture Collection

199,-159,2020%
ghdghd Helios Professionele Föhn Couture Collection245609002500000
info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Creëer een glamoureuze blow-dry met de limited edition ghd helios™ in ombre metallic, speciaal voor ons 20-jarig bestaan. Onze meest geavanceerde föhn, ghd helios™, is ontwikkeld door ghd’s vooraanstaande ingenieurs, natuurkundigen en stylingprofessionals en is speciaal ontworpen voor een gladde salonwaardige finish en nauwkeurige stylingcontrole. De ghd helios™ is uitgerust met de speciale Aeroprecis™-technologie, bestaand uit vier geavanceerde interne elementen en een gestroomlijnd precisiemondstuk om de krachtige luchtstroom te focussen. Met ghd helios™ krijgt je haar 30% meer glans* en kan je 3x beter de richting van het haar bepalen*.

De ghd helios™ is ontworpen voor een professionele finish en een totale stylingcontrole, dus style de volumineuze blow-dry van je dromen met deze luxueuze limited edition föhn. De borstelloze motor met langere levensduur levert een krachtige luchtstroom met een snelheid van 120 km/u voor een aanzienlijk snellere styling**. De speciaal ontworpen akoestische technologie beperkt het geluid tijdens het gebruik.

Dankzij het lichte en ergonomische design, is de ghd helios™ comfortabel in gebruik. Met de variabele temperatuurinstelling en de coolshot-functie voor het fixeren van je stijl, heb je alles volledig in de hand. Vier 20 jaar good hair days met de ghd helios™, voor de gelegenheid verfraaid met kenmerkende details en een matte chromen finish. *Technische test, 2019, t.o.v. natuurlijk gedroogd haar **Consumententest bij 101 vrouwen t.o.v. hun gebruikelijke föhn.

Gebruikstips:
- Breng voordat je begint met stylen, een beetje ghd heat protect spray aan op je haar om het te beschermen tegen de hitte
- Föhn je haar voor 80% droog op de laagste temperatuur
- Verdeel vervolgens je haar in twee delen door de bovenste lokken vast te zetten met de clips
- Begin met de onderste lokken
- Föhn je haar lok voor lok met behulp van de ghd ceramic vented radial brush, waarbij je de temperatuur verhoogt
- Gebruik de coolshot-knop om je blow-dry helemaal af te maken

Bekijk meer