Max Styler - stijltang

259,-
ghdghd Max Styler - stijltang245609000200000
Maat1 maat

Aantal

Ghd introduceert de nieuwe ghd max – onze professionele stijltang met brede platen.
Voorzien van de dual-zone-technologie en 70% bredere platen** voor een glad en steil resultaat, zonder extreme verhitting.
De nieuwe ghd max stijltang is uitgerust met 4,2 cm brede stylingplaten en voorzien van twee warmtesensoren van de nieuwste generatie voor een evenwichtige warmteverdeling.
Ideaal voor het stylen van lang, dik en krullend haar in de helft van de tijd*.

Doordat de optimale stylingtemperatuur van 185 °C van de haaraanzet tot in de punten constant blijft, creëer jij een eersteklas resultaat zonder de gezondheid van je haar aan te tasten.
De ghd max levert een professionele prestatie voor het snel en eenvoudig stylen met een onberispelijk resultaat.

The ghd max is ontworpen voor een gezonde grip op het haar en een efficiënte warmte-overdracht van de platen, voor 80% meer glans† en tot 2x minder frizz†† voor een langdurig mooi resultaat van salonkwaliteit. Dankzij de gladde gestroomlijnde platen die soepel door het haar glijden en de slanke vormgeving van de ghd max, met afgeronde randen, creëer je ultrasteile looks of natuurlijk vallende golven.

Dankzij de opwarmtijd van 30 seconden en de automatische slaapstand die het apparaat uitschakelt na 30 minuten van inactiviteit, kun jij je haar snel en zorgeloos stylen met onze beste stijltang voor dik haar.
Geef lang, dik of krullend haar een ultrasteile glanzende look die lang mooi blijft, met de ghd max styler met brede platen. *juli 2020, 80 % instemming onder 140 consumenten t.o.v. hun huidige stijltang.

**t.o.v. ghd original † technische test in een lab op bruin haar, in vergelijking met natuurlijk gedroogd haar †† technische test in een lab op pluizig haar, in vergelijking met natuurlijk gedroogd haar

Gebruikstips:
- Breng voor het stylen ghd straight on - straight and smooth spray aan op je haar om het te beschermen tegen hitte en discipline voor een langdurige gladde style
- Alleen op droog haar gebruiken
Voor het beste resultaat in één beweging, neem een kleine sectie en glijd langzaam met de ghd styler® van aanzet tot punt
- Laat enkele ogenblikken afkoelen voordat u uw vingers door uw haar haalt

ghd259,-

Max Styler - stijltang