Pink Collection Glide Take Control Now Smoothing Hot Brush - Limited Edition elektrische haarborstel

179,-143,2020%2023-02-04T18:24:57.051Z143.2
ghdghd Pink Collection Glide Take Control Now Smoothing Hot Brush - Limited Edition elektrische haarborstel245609005200000

KleurPink Collection

How to: Curly Girl methode

Na het volgen van de stappen in deze video kun jij gegarandeerd genieten van een prachtige bos gezonde én veerkrachtige krullen.

ghd pink collectie: ghd heeft de afgelopen 18 jaar meer dan 22 miljoen dollar ingezameld voor borstkankerorganisaties wereldwijd en blijft zich inzetten om de komende jaren nog meer geld op te halen. Wij willen alle vrouwen aanzetten tot het regelmatig en vol zelfvertrouwen onderzoeken van hun borsten. Wat je cupmaat of vorm ook is, met onze 2022 pink collectie moedigen we zelfonderzoek aan ter preventie en om in een zo vroeg mogelijk stadium onregelmatigheden te ontdekken. De exclusieve ghd glide+™  smoothing hot brush is ontworpen met een self-check reminder, zodat je iedere keer als je je haar gaat stylen er aan wordt herinnerd om van jezelf te houden, Take Control Now en je borsten iedere maand te checken.

ghd glide smoothing hot brush: De eerste ghd hot brush die droog haar zonder moeite temt en glad maakt - je ideale partner voor ‘de dag na de kapper’ styling. Rol uit je bed en zorg voor een WOW-effect in no-time: Bevat dual-action keramische heater technologie en ioniser, waardoor je het haar in een slechts een paar seconden volledig onder controle hebt voor een perfect gestylde look.

Verzorgende ‘dag na de kapper’ styling: De heater technologie verwarmt tot de optimale stylingtemperatuur van 185°C, zodat je gegarandeerd bent van prachtig en gezond uitziend haar.

Haarbalans hersteld: De anti-statisch ioniser reduceert pluis, waardoor het haar in slechts enkele bewegingen verandert in perfect glad. Glad met volume: Door de combinatie van een hoge dichtheid korte en lange borstelharen kun je grote delen van het haar direct stylen en krijg je een glad, salonwaardig en natuurlijk uitziend resultaat.

Verkrijgbaar in een limited edition orchidee-roze met metallic details inclusief een hittebestendige etui* met ritssluiting. * Hittebestendige etui mag alleen gebruikt worden met ghd producten.

- Voorzien van een luxe hittebestendige etui in stralend roze.
- Tweeledige technologie: keramisch, voor perfect glad haar & antistatische ionen-technologie, voor het verwijderen van frizz
- Optimale, gelijkmatige stylingtemperatuur van 185 °C
- Perfect glad haar & ultraglanzende finish
- Korte & lange borstelpinnen, voor het stylen van grote lokken vanaf de haaraanzet
- Stabilisator van siliconen, perfect voor het beschermen van het onderliggende oppervlak
- Ergonomisch handvat
- Meedraaiend snoer
- Stressvrije Slaap modus: schakelt automatisch uit na 60 minuten. 
- 2 jaar garantie
How to: Curly Girl methode

Na het volgen van de stappen in deze video kun jij gegarandeerd genieten van een prachtige bos gezonde én veerkrachtige krullen.

ghd143,20

Pink Collection Glide Take Control Now Smoothing Hot Brush - Limited Edition elektrische haarborstel

Bekijk meer