ghd

Pink Collection Helios Take Control Now - Limited Edition föhn

209,-
ghdghd Pink Collection Helios Take Control Now - Limited Edition föhn245609005300000

KleurPink Collection

info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online of  bekijk of het artikel vanuit de winkel kan worden verzonden.

ghd pink collectie: ghd heeft de afgelopen 18 jaar meer dan 22 miljoen dollar ingezameld voor borstkankerorganisaties wereldwijd en blijft zich inzetten om de komende jaren nog meer geld op te halen. Wij willen alle vrouwen aanzetten tot het regelmatig en vol zelfvertrouwen onderzoeken van hun borsten. Wat je cupmaat of vorm ook is, met onze 2022 pink collectie moedigen we zelfonderzoek aan ter preventie en om in een zo vroeg mogelijk stadium onregelmatigheden te ontdekken. De exclusieve ghd helios™  styler is ontworpen met een self-check reminder, zodat je iedere keer als je je haar gaat stylen er aan wordt herinnerd om van jezelf te houden, Take Control Now en je borsten iedere maand te checken.

Snel & ultra-krachtig drogen: met de super krachtige ghd helios, föhn je je haar in no-time droog, zodat je sneller kunt beginnen met stylen.* Lichtgewicht en toch krachtig, de 2200 borstelloze motor en waveform heater met het unieke ghd precisiemondstuk zorgen voor een geconcentreerde luchtstroom met een snelheid van 120 km/u. Je stylingroutine was nog nooit zo snel klaar.* Precisie & ultieme styling controle: Aeroprecis™ technologie combineert intern aerodynamische design met ons uniek gestroomlijnde mondstuk. Het zorgt voor een gecontroleerde temperatuur en luchtstroomverdeling, waardoor je intuïtief kunt stylen. Jij hebt de controle bij iedere lok** met onweerstaanbaar resultaten.

Glad & glanzende resultaten: De geavanceerde ionische technologie vermindert pluis en statisch haar** en geeft je een perfect gladde en glanzende finish.** Met de variabele temperatuur- en snelheidsinstellingen heb jij de controle in handen. Dankzij de coolshot-functie fixeer je iedere look.

Lichter & vermindert geluid: Ontworpen vanuit jouw ervaring en wensen. De ghd helios heeft een optimale gewichtsverdeling en ergonomisch design voor een schijnbaar moeiteloze styling.* Het feest is compleet met ons unieke akoestisch systeem technologie dat het geluid dempt voor een optimale blow-dry ervaring. Professionele snoerlengte van 3 m. 2 jaar garantie voor consumenten. 1 jaar garantie voor haarprofessionals.

*t.o.v. ghd air. **t.o.v. natuurlijk gedroogd haar.

- Borstelloze motor van 2200 Watt
- Aeroprecis™-technologie: intuïtieve, nauwkeurige styling met meer controle tijdens het stylen
- Ionen-technologie: minder frizz en aanzienlijk meer glans 
- Variabele vermogens- en temperatuurregeling met drie standen, coolshot-functie om je look te fixeren
- Licht en ergonomisch: 520 gram (zonder mondstuk en snoer), gelijkmatige gewichtsverdeling 
- Professioneel snoer: 3 meter 
 - Europese stekker
- Consumentengarantie: 2 jaar 

Bekijk meer