Pink Collection Take Control Now Gold Pink Professional Advanced Styler - Limited Edition stijltang

229,-183,2020%2023-02-04T18:51:42.418Z183.2
ghdghd Pink Collection Take Control Now Gold Pink Professional Advanced Styler - Limited Edition stijltang245609005400000

KleurPink Collection

Online nog enkele items beschikbaar
How to: Curly Girl methode

Na het volgen van de stappen in deze video kun jij gegarandeerd genieten van een prachtige bos gezonde én veerkrachtige krullen.

ghd heeft de afgelopen 18 jaar meer dan 22 miljoen dollar ingezameld voor borstkankerorganisaties wereldwijd en blijft zich inzetten om de komende jaren nog meer geld op te halen. Wij willen alle vrouwen aanzetten tot het regelmatig en vol zelfvertrouwen onderzoeken van hun borsten. Wat je cupmaat of vorm ook is, met onze 2022 pink collectie moedigen we zelfonderzoek aan ter preventie en om in een zo vroeg mogelijk stadium onregelmatigheden te ontdekken. De exclusieve ghd gold™  styler is ontworpen met een self-check reminder, zodat je iedere keer als je je haar gaat stylen er aan wordt herinnerd om van jezelf te houden, Take Control Now en je borsten iedere maand te checken.

ghd gold professional advanced styler: voor gladder, pluisvrij, gezond uitziend haar.** Dual-zone technologie: gecontroleerde warmte met de optimale temperatuur 185°C van haarwortel tot punt voor iedere dag glad en glanzend haar.** Gladde, afgeronde zwevende platen: glijdt door het haar voor snelle, pluisvrije styling mogelijkheden met salonwaardige glans.
#notjustastraightener

Slaapmodus: schakelt uit na 30 minuten inactiviteit. Universeel voltage. Plaatbescherming. Professionele snoerlengte van 2.7m. 2 jaar garantie.

Verkrijgbaar in een limited edition orchidee-roze met metallic details inclusief een hittebestendige etui* met ritssluiting.

* Hittebestendige etui mag alleen gebruikt worden met ghd producten.
** In een test met 128 consumenten, significant meer consumenten vonden de ghd gold beter dan de ghd V styler als het gaat om het haar er gladder, glanzender en gezonder uit te laten zien.

- Voorzien van een luxe hittebestendige etui in stralend roze.
- Dual-zone-technologie voor een constante temperatuurregeling
- Optimale, gelijkmatige stylingtemperatuur van 185 °C 
- Gladde, gestroomlijnde zwevende platen
- In 25 seconden klaar voor gebruik
- Elegant design en ronde vorm
- Beschermend uiteinde
- Automatische slaapstand
- Extra lang professioneel snoer van 2,7m
- Universele netspanning
- 2 jaar garantie
How to: Curly Girl methode

Na het volgen van de stappen in deze video kun jij gegarandeerd genieten van een prachtige bos gezonde én veerkrachtige krullen.

ghd183,20

Pink Collection Take Control Now Gold Pink Professional Advanced Styler - Limited Edition stijltang

Bekijk meer