Givenchy

Couturier Hubert de Givenchy drukte zijn stempel in 1952 met een collectie iconische, tweedelige stukken. Inmiddels is dit de luxe bestemming voor het silhouet.

Givenchy damesmode

De Givenchy damescollectie bevat onder andere sculpturale jurken, leren accessoires en betoverende geuren

Givenchy herenmode

Vind couture tailoring in de herencollectie van Givenchy: van klassieke kledingstukken met een kenmerkend silhouet tot hedendaagse sneakers

Givenchy bij de Bijenkorf

De collectie van Givenchy is te herkennen aan de luxe en draagbare kledingstukken. Vooral de t-shirts, slippers en sneakers van het merk zijn erg populair. Het tonen van het logo is weer helemaal on trend en dit is goed terug te zien in de collectie van Givenchy. Daarnaast wordt de collectie gekenmerkt door klassieke musthaves voor dames en heren en een luxe cosmetica lijn. Ook de Givenchy geuren zijn ware essentials. Ontdek de aromatische magie van de Givenchy Live Irrésistible -collectie. Deze sensuele geuren zijn hét elixer voor iedere dame die haar schoonheid en vrouwelijkheid omarmt.

Givenchy en casual wear

Sinds de komst van een nieuwe designer in 2020, Matthew Williams, is het modehuis Givenchy een andere weg ingeslagen. De ontwerpen van het merk grijpen terug naar het silhouet van de stichter, Hubert de Givenchy. Dit is voornamelijk te zien aan de architecturale lijnen: een van de dingen waar de designer zo bekend mee is geworden. De damescollectie wordt gekenmerkt door scherpe schouders, jurken met prints en sweaters met het Givenchy logo.

Damesmode van Givenchy

Het Franse luxemerk werd in 1952 opgericht door de gelijknamige ontwerper Hubert de Givenchy. Hij stond bekend om zijn waanzinnige collecties voor dames. Nadat ontwerpster Claire Waight Keller het stokje overnam van Riccardo Tisci, is het nu de beurt aan Matthew Williams. Hij is verantwoordelijk voor zowel de dames- als herencollectie van het Franse luxemerk. Givenchy staat bekend om haar elegante designs voor dames die tot op de dag van vandaag geliefd zijn. De kleding voor dames van Givenchy is elegant, eigentijds en uitgesproken. Van prachtige denim items tot zwierige jurken en elegante accessoires. Je shopt de mooiste kleding voor dames van Givenchy in het online warenhuis van de Bijenkorf.