Givenchy

Givenchy brengt jouw innerlijke elegantie tot uiting. Het couturemerk staat voor betoverende schoonheid, creatieve vrijheid en luxe. De parfumcreaties van het merk zijn tijdloze kunstwerken. De flacons zijn creaties van unieke kunstenaars. Ze zijn altijd geïnspireerd op de Haute Couture van Hubert de Givenchy en perfect in harmonie met de huidige mode van Givenchy.

Givenchy

293 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
  • 293 artikelen
48 van 293 gezien

Givenchy bij de Bijenkorf

De collectie van Givenchy is te herkennen aan de luxe en draagbare kledingstukken. Vooral de t-shirts, slippers en sneakers van het merk zijn erg populair. Het tonen van het logo is weer helemaal on trend en dit is goed terug te zien in de collectie van Givenchy. Daarnaast wordt de collectie gekenmerkt door klassieke musthaves voor dames en heren en een luxe cosmetica lijn.

Givenchy en casual wear

Sinds de komst van een nieuwe designer in 2017, Claire Waight Keller, is het modehuis Givenchy een andere weg ingeslagen. De ontwerpen van het merk grijpen terug naar het silhouet van de stichter, Hubert de Givenchy. Dit is voornamelijk te zien aan de architecturale lijnen: een van de dingen waar de designer zo bekend mee is geworden. Echte statement pieces zijn de schoenen van het merk. Voor dames zijn er de overknee laarzen en de enkellaarsjes die zijn geïnspireerd op cowboy boots. De damescollectie wordt gekenmerkt door scherpe schouders, jurken met prints en sweaters met het Givenchy logo.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl