Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Givenchy

Givenchy brengt jouw innerlijke elegantie tot uiting. Het couturemerk staat voor betoverende schoonheid, creatieve vrijheid en luxe en heeft design en kwaliteit hoog in het vandaal staan. Van Cosmetica, accessoires tot aan prachtige mode items, Givenchy is al tientallen jaren één van de meest toonaangevende modehuizen.
  • Home
  • arrow-small__rightGivenchy

Givenchy

207 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
Filter & sorteer
207 artikelen

Givenchy bij de Bijenkorf

De collectie van Givenchy is te herkennen aan de luxe en draagbare kledingstukken. Vooral de t-shirts, slippers en sneakers van het merk zijn erg populair. Het tonen van het logo is weer helemaal on trend en dit is goed terug te zien in de collectie van Givenchy. Daarnaast wordt de collectie gekenmerkt door klassieke musthaves voor dames en heren en een luxe cosmetica lijn. Ook de Givenchy geuren zijn ware essentials. Ontdek de aromatische magie van de Givenchy Dahlia Divin en Givenchy Live Irrésistible -collectie. Deze sensuele geuren zijn hét elixer voor iedere dame die haar schoonheid en vrouwelijkheid omarmt.

Givenchy en casual wear

Sinds de komst van een nieuwe designer in 2017, Claire Waight Keller, is het modehuis Givenchy een andere weg ingeslagen. De ontwerpen van het merk grijpen terug naar het silhouet van de stichter, Hubert de Givenchy. Dit is voornamelijk te zien aan de architecturale lijnen: een van de dingen waar de designer zo bekend mee is geworden. Echte statement pieces zijn de schoenen van het merk. Voor dames zijn er de overknee laarzen en de enkellaarsjes die zijn geïnspireerd op cowboy boots. De damescollectie wordt gekenmerkt door scherpe schouders, jurken met prints en sweaters met het Givenchy logo.