L'interdit Givenchy Eau de Toilette

Vanaf 69,-2023-03-29T00:37:35.110Z69
GivenchyGivenchy L'interdit Givenchy Eau de Toilette335309017100000
GIVENCHY L'INTERDIT EAU DE TOILETTE, een spannende geur die contrasteert met een stralend bloemenboeket omhuld met sensuele musk. Voel de hitte terwijl de ondergrondse bloem ontvlamt van verlangen.

Sinaasappel, Mandarijn en Bergamot openen Givenchy L'Interdit Eau de Toilette met een frisse citrus noot. Het iconische witte bloemenboeket van het parfum onthult Jasmijn, Tuberoos en Oranjebloesem in het hart. Een sensuele basis van Vetiver, Patchouli, Cistusbloem, Muskus en Sandelhout vult dit boeket prachtig aan. Een diep sensuele Eau de Toilette met een betoverende dualiteit die de verslaving tot diep in de huid laat dringen.

De nieuwe L'Interdit Eau de Toilette flacon is in Frankrijk gemaakt door een glasmaker en is ontworpen met 10% minder glasgewicht. De iconische parfumflacon, die de iconische couture-esthetiek van Givenchy belichaamt, heeft een nieuwe slanke, langwerpige contour en is gedecoreerd met een stijlvol 4G-logo. Ervaar de sensatie van het verbodene met L'Interdit, de geur die je uitnodigt om conventies te trotseren en je eigenheid te omarmen.

Givenchy69,-

L'interdit Givenchy Eau de Toilette