Givenchy

Mattissime Velvet Compact foundation

Givenchy zet een matte huid in de spotlight. Geïnspireerd door de zachtheid en het comfort van fluweel, smelt de textuur van Matissime Velvet samen met de huid, waardoor het blijvend mat en zijdezacht wordt, met behoud van de natuurlijke uitstraling. <p>Een zeer zachte en fluweelachtige poeder die glans neutraliseert en een langhoudende matte teint creëert. Natuurlijke kleuren en een donsachtige sensatie voor een natuurlijk resultaat en absolute comfort.</p> <p>Ultra matte technologie:</p><ul><li>De luchtige structuur van silica microsferen zorgen voor een geheel matte finish:  </li><li>Het vermogen om water en talg te absorberen maakt de poeder tot drie keer meer absorberend dan de klassieke poeders.  </li><li>Samengesteld uit meerdere micro-kanalen, bieden zij een unieke sensatie van lichtheid, waardoor de huid vrij kan ademen. </li><li>Tegelijkertijd absorbeert een natuurlijk ingrediënt overtollig talg en hydrateert de huid voor het behoud van de balans van glans. </li><li>Kleurcorrigerende pigmenten, beschermd door een silica coating, zijn werkzaam om de uitstraling van de teint te behouden en het behoud van kleur uit te breiden.</li></ul> Verfijnt, beschermt en egaliseert de teint: Matissime Velvet is verrijkt met Zwarte Komijn olie, wat bekend staat om zijn zuiverende werking. Ook helpt het de huid te beschermen en de pure schoonheid te onthullen.
55,5055.5

Kleur4 Mat Beige

4 Mat Beige

Vandaag besteld, over 2-4 dagen in huis

Specificaties
Gratis retourneren
Bekijk meer van:

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl